Hoe doen dieren met Tie KussensDieren houden van kussens om te slapen, net als wij. Het geeft hen een eigen ruimte om hen heen, dat ze kunnen gaan en te ontsnappen aan de rest van de familie. Maak uw huisdier een kussen, zonder naaien steken. Het kussen is gemaakt door de binding van de stof aan elkaar. Het is zeer robuust en geeft uw huisdier iets om mee te spelen op de zijkanten van het kussen. Maak het kussen weefsel animal print, of kies iets dat verder gaat met de inrichting van uw huis.

Koop een kussen vorm in het formaat dat u wilt voor uw huisdier. Een groter dier zal een groter kussen nodig.

Snij twee stukken vlies 6 cm groter dan de vorm van het kussen. Bijvoorbeeld, als het kussen is 24 vierkante centimeter, snijd de vacht van 30 vierkante centimeter.


Snijd stroken 3 centimeter lang aan elke kant van het vlies. Start een centimeter uit de hoek en laat 1 januari tot 1/2 cm tussen elke strip. Ga door tot elke kant wordt gesneden.

Leg de twee pleinen van fleece op de top van elkaar, de verkeerde kanten op. Beginnend in de ene hoek, das een strook van elk stuk van fleece samen in een stevige knoop. Zorg ervoor dat de obligaties wedstrijd in om geen verliezen. Doorgaan aan drie zijden van het vlies.

Spullen in de zak fleece kussen vorm die u hebt gemaakt. Bind de laatste zijde van het kussen fleece.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha