Hoe doen Daybed BeddingLigbedden zijn praktisch, maar het kopen van beddengoed voor hen kan duur zijn. U kunt de was doen thuis voor een fractie van de prijs. Kies de gewenste weefsel, dan mix en match kleuren en patronen.

Maak vlakke plaat. Gebruik een stuk weefsel dat is gesneden om 78-door-42-inch. Vouw de randen over 1/2 inch. Pin materiaal om de 2 centimeter om het te beveiligen, dan naaien met een naaimachine en draad overeenkomstige gekleurde. Stitch tweemaal voor extra sterkte en duurzaamheid. Verwijder de pennen.

Maak de kussensloop. Met de twee stukken gesneden weefsel tot 30 per 20 centimeter. Zet ze samen in een uniforme wijze, de delen van het model en tegenover elkaar. Vouw een uiteinde en beide zijden van 1/2 inch. Zet vast met pinnen gemeenschappelijke om de 2 centimeter. Steek met behulp van een naaimachine en bijpassende gekleurde draad. Stitch tweemaal voor extra stevigheid. Verwijder de pennen.


Vouw de randen van de bovenste uitgang 1/2 inch en veilig met pinnen. Naai een zoom aan elke kant, zorg dat de opening niet te naaien. Verwijder de pennen. Draai het kussen goede kant naar buiten.

Maak de quilt. Met de twee stukken stof die 100 per 60 inch en de lijn die even groot. Leg alle drie vellen aan elkaar uniform met de aanslag in het midden en twee stukken stof aan de buitenzijde, uit het model. Begin in een hoek bovenaan buig de drie stoflagen dan 1/2 inch eenmaal opnieuw. Zet vast met pinnen, het inbrengen van een elke 3 centimeter. Doe dit rondom de hele quilt.

Aan elkaar naaien van de stukjes van een naaimachine en draad overeenkomstige gekleurd. Maak punten rechts van de pennen gemeenschappelijk. Verwijder de pennen. Het bestuur zal veilig en ordelijk zijn. Ook is het mogelijk om lijnen te borduren elke 1-2 meter breedterichting te helpen houden de lagen aan elkaar wanneer de dekbed wordt gewassen.

Maak de stof ruche. Gebruik een stuk weefsel dat is gesneden om 78-door-42-inch. Lay-out van het model van het werkblad naar beneden. Vanaf een hoek van de einden, zet de rand van 12 cm brede kanten aan de rand van de stof. Steek de pen 1/2 inch van de rand om de 2 centimeter. Doe dit voor beide uiteinden en aan één kant. Naai aan de linkerkant van het pinnen met een naaimachine en rijg bijbehorende gekleurde. Stitch tweemaal voor extra sterkte. Verwijder de pennen.

Til de matras en zet het stof ruche op de bank. Vervang de matras. Leg de deken op de bank en voeg het bovenste vel. Voeg een kussen met de nieuwe kussensloop. Verspreid het dekbed op het bed gelijkmatig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha