Hoe doen Cowgirl ChapsChaps, uitgesproken als "shaps" werden oorspronkelijk gebruikt door de ridders van de Zuid-en Midden-Amerika, die hen chaparajos genoemd. Gemaakt van koeienhuid dik, werden gedragen over broek om uw benen te beschermen tegen doornige struiken en de daaropvolgende prikkeldraad. Vandaag zijn ze een deel van de kleding erkend voor de show en rodeo rijders, en zijn door motorrijders zijn aangenomen. Ze zijn in principe leggings, open in de rug en kruis, die zijn gemaakt van dik materiaal en worden uitgetrokken van denim jeans of andere, en zij zich bezighouden met riem voor de drager. Ze kunnen worden gedragen door mannen of vrouwen.

Maak een patroon met behulp van krant of een groot vel bruin pakpapier. Neem een ​​spijkerbroek dat de persoon die zal dragen van de leggings en leg ze op een vlakke ondergrond te passen. Gebruik een marker op te stellen om hen heen op papier, stel vervolgens de jeans opzij.

Teken een rand van twee centimeter rond de omtrek hebt getekend, en drie centimeter boven aan de taille. Vouw de vorm helften het centrum zodat het gevouwen in de taille en een been boven het andere. Knip langs de omtrek die u hebt getekend, dan langs de vouwlijn om twee stukken van het model te maken. Men zal de voorste en de andere voor de rug.


Teken een halve cirkel van taille tot kruis op elk stuk van het model, waardoor ongeveer drie centimeter aan de kant van de buitenste been van elk model. Vouw de stof dubbel en speld de patroondelen op de stof. De randen die u gevouwen en gesneden moet aansluiten bij de vouw in de stof.

Snijd rond elk stuk van het patroon, dan snijd halve cirkels. Je moet eindigen met een stukje voor- en achterkant met paard en broek afgesneden, en een strook aan elke kant om de voorbijgangers te beveiligen.

Snijdt u de randen rond de halve cirkels door het vouwen omhoog als een zoom en zigzaggen of gebruik een rechte steek. Als het maakt het makkelijker als u zich wenden tot het eerste deel, het weefsel rond de cirkel te vergemakkelijken. Combineer de binnenste poten van het voorste deel naar achteren.

Sluit de benen bij elkaar bij de buitenranden. Vouw de bovenkanten van de zijpanelen een lus groot genoeg om op een riem maken. Zoom de onderkant van de benen en plak er geen versieringen of fringing fondsen of zijden, indien gewenst. Trek de scheuren over meer dan jeans en haak de lus door de riem. Ride 'em, cowgirl!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha