Hoe doen chenille sjaals

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 1


Verwijst naar een zachte chenille garen gestapeld dat wanneer gebreid, kan lijken op fluweel of velours. De draad kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals katoen, acryl, rayon en zijde. Chenille sjaals zijn vaak zacht en drapey, en kan heerlijk tegen de huid te voelen. Breien met chenillegaren kan heel anders breien met andere garens, vanwege het feit dat de korte sluier die kan hechten aan elkaar. Deze sjaals kunnen wees er snel bij projecten, geschikt voor een beginnende breister.

Brei een proeflapje 4 vierkante centimeter. De polen op de chenille veroorzaken de draad om zichzelf te grijpen, doen trek de draad een grote verandering ten opzichte van traditioneel garen. Brei een proeflapje, niet alleen het aantal dots per inch dat wordt verkregen bepalen, maar ook om te wennen aan het garen.

Vermenigvuldig de gewenste breedte van de sjaal om het aantal dots per inch van uw proeflapje. Dit geeft je het aantal punten dat je nodig hebt om uw naalden lanceren geven. Sjaals zijn algemeen tussen 6 en 8 cm breed.


Werp uw vereiste aantal punten en mesh. Brei in tricotsteek, die is het breien van een rij en kabbelende dan de volgende, afwisselend rechte en averechte rijen. Als u de gewenste lengte van uw sjaal hebben bereikt, alle st af. Knip de draad en de maasnaald, weven in alle uiteinden.

Knip verscheidene stukken draad dezelfde lengte tussen 10 en 20 cm. Houd twee strengen garen bij elkaar en vouw in de helft. Plaats de haak in de sjaal direct boven de cast op een rij. Pak de strengen garen bij punt buigen met de haak en trek de lus door. Vul uw gehaakte lus en pak de staarten van de pony. Trek de staarten door de cyclus heen. Herhaal dit op regelmatige tijdstippen langs de cast en kant de randen van de sjaal.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha