Hoe doen Bug SieradenAls u een interessante kunststof of speelgoed insecten, of zelfs een echte en goed bewaard gebleven, kunt u deze gebruiken in een aangepaste sieraad. Het proces heet giethars en kapselt uw insect doorzichtige plastic dat moeilijk droogt en duurt vrijwel altijd. Het insect hars werpt u maakt kan worden gemaakt in kettingen, oorbellen, spelden, knopen - bijna elk type van sieraden. Zij kunnen van elke grootte en geboord toevoegen hardware sieraden.

Verspreid een paar vellen papier op een vlakke ondergrond in een goed geventileerde ruimte. Sla deze stap niet overslaan, omdat de hars schade het werkvlak en is bijna onmogelijk om op te ruimen, moet gieten of druppelen. Draag handschoenen om uw handen te beschermen tegen morsen hars ook.

Kies een mal hars die voldoende herbergt het insect met ruimte aan de bovenkant, zijkanten en de bodem kunnen worden ingekapseld in hars. Koop schimmel commerciële of experimenteren met ijs trays en plastic containers bestand tegen hitte. Bereid je mal harscoating het interieur met een royale laag van het insmeren van hars.


Giet wat hars in een plastic beker, voeg dan de katalysator hars. Gemeten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik een houten ambachtstok om de katalysator te mengen in de hars (gewoonlijk twee minuten) om de polymerisatie te starten.

Brace uw mal zodat het niet zal verplaatsen of kantelen, zoals in de hars gegoten. Vul de mal alleen op het keerpunt en laat staan ​​totdat het verhardt tot een consistentie vergelijkbaar met gelatine. Hierdoor bug houden zinken naar de bodem van de vorm.

Plaats uw bug scherm naar beneden in de mal hars. Als je een echte bug te gebruiken, gebruik dan een pincet om zorgvuldig positioneren van de bug zonder te breken uit elkaar. Bug echte noodzaak om vrij droog zonder grote holten van zacht materiaal dat kan rotten en schimmel in de hars. Droog de bug op een vensterbank voor een paar dagen, als dat nodig is.

Giet in meer hars, coaten zorgvuldig uw bug. Vul de mal tot net onder de bovenrand met hars. Als u eventuele luchtbellen te ervaren, gebruik een föhn op een lage stand te springen.

Laat het hars uitharden 72 uur voordat probeert te verwijderen uit de mal. Eenmaal genezen en volledig hard, pop de bugs uit en stuk van hars gebruikt voor sieraden creaties. Hars kan worden uitgeoefend door het toevoegen van hardware of gelijmd resultaten, berichten en andere materialen sieraden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha