Hoe doen borduurwerken wandtapijt werkWandtapijten zijn gemaakt met behulp van zowel het weven en borduren als technieken. Terwijl grote wandkleden worden vaak met elkaar verweven, zijn kleiner, dunner ontwerpen gemaakt met borduurwerk. Er zijn veel kits Tapestry ready-to-go beschikbaar tegenwoordig, met het ontwerp geschilderd op doek wandtapijten, al de kleur van de draad en omvatte een reeks instructies. U kunt ook uw eigen beeld wandtapijten, en leer de kunst van borduurwerken wandtapijt vanaf nul.

Teken je ontwerp op het doek tapijt. Voor beginners, vormen en eenvoudige kleuren zijn het beste. Verf het ontwerp met acrylverf, zodat u weet welke kleuren gaan waar. Het doek tapijt wordt gevormd door gaten die vierkantjes vormen, die de basis van de steken van het ontwerp.

Vouw de stof in een light district naar het midden van het doek tapijt te bepalen.


Bevestig het canvas om een ​​tapijt weefgetouw tapijt. Een borduurring kan vervangen.

Rijg de naald met de draad van de kleur die overeenkomt met het middelpunt van de bekleding. Start altijd van het centrum, als dit helpt om de punten gelijkmatig verdeeld te houden, volgens het informatiecentrum kruissteek online.

Het vinden van het centrum plein, dan rijg de naald door het gat in de linkerbenedenhoek van het plein, vervolgens schuin naar het gat in de rechter bovenhoek achter het hotel om het gat in de onderkant rechts en over de diagonaal tegenover het gat aan de bovenkant naar links, die een kruis vormen. Dit is een kruissteek genoemd en is de basis gebruikt in naaldkant wandtapijten.

Blijven doen kruisjes, indien het project blijkt dat de kleur moet worden geplaatst. Verander kleuren, indien nodig, door het invullen van het ontwerp punten in het kruis van het midden naar buiten.

Maak een rij kruissteken in een gebied met een grote plons van kleur, steken op drie of vier punten diagonale rij, dan is hun schuin tegenover later.

Naai een kwart punt naar gebieden waar de tekening laat zien dat de twee kleuren nodig zijn in het kruis. Dit wordt gedaan door het maken van een punt diagonaal vol, dan is een punt dat gaat door het midden van het plein. Er is geen gat in het midden van het vierkant, teneinde een met de naald maken. De andere helft van dat gedeelte wordt gevuld met de tweede kleur.

Neem het doek wandtapijten uit het frame, eenmaal voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha