Hoe doen Automator Resize ImagesIn Mac OS X kunt u Automator hulpprogramma gebruiken om verschillende taken die thuishoren in het besturingssysteem zijn te automatiseren. Als je merkt dat je het formaat van een heleboel foto's, dan kunt u een batch script dat deze taak automatiseert voor u te creëren. Dit is vooral handig als u een beheerder van de website, of een fotograaf zijn en zo vaak nodig om de beelden omzetten. Automator kunt u de configuratie van de kenmerken van de door u gekozen afbeelding in grootte hebt veranderd. Op deze manier wordt elk beeld hetzelfde zijn en verwijder de mogelijkheid van een menselijke fout tijdens het opslaan van de tijd.

Druk op "Cmd-Space," type "Automator" en druk op "Enter".

Dubbelklik op "Workflow".


Typ "Kopieer Finder-onderdelen" in het zoekveld. Klik en sleep in de workflow. Klik op de "A" drop-down lijst en kies een locatie voor uw afbeelding export.

Type "Scale Images" in het snel zoeken, sleep het naar de workflow. Verander de "op maat" attribuut aan de specificaties van downsizing veranderen.

Klik op "Bestand", "Opslaan als". Klik op "File Format" drop-down menu en selecteer "Application".

Voer een naam in voor uw toepassing, een locatie en klik op "Opslaan".

Navigeer naar de locatie van de toepassing. Klik en sleep de afbeelding naar het pictogram van de toepassing. Het zal nu het formaat van de afbeelding.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha