Hoe doen Arch gordijnen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Ambachten 0 0


Boogramen kan rente toe te voegen aan een kamer. Typisch, de ramen zijn voorzien van mooie houten lijstwerk dat meestal niet behandeld venster vereisen. Dit kan echter ook de ruimte verlaten gevoel duurt. Als u wilt dat een zachtere uitstraling naar het raam, overwegen het naaien van een venster behandeling voor boogramen. Deze behandeling is in het kader van het venster, waardoor blootgestelde molding verschaffen gladde textuur en kleur. Een pure of licht zal hangen langs de curve van je boog gelijkmatiger dan een zwaardere stof.

Installeer het gordijn staaf boog binnenkant van het raamkozijn. Volg de aanwijzingen op de verpakking voor de plaatsing van de clip die de staaf zal plaats vast te zetten.

Meet de lengte van de gordijnen boog. Begin het hoogste gedeelte van het vat en meten tot de gewenste lengte van de gordijnen op te hangen. Voeg drieënhalf inch voor de boven- en onderrand. Als u wilt dat de gordijnen plas op de vloer, het meten van de vloer en voeg 12 centimeter naast de randen.


Snijd de stof volgens uw paneel metingen. Naai de stof met half-inch naad totdat het paneel is de breedte die u nodig hebt. Stik een halve inch naad langs de bovenkant van het gordijn. Dit vormt een shell veiling dicht.

Vouw de onderste rand om een ​​dubbele een en een halve inch velg te vormen. Naai met een rijgsteek. Druk niet op. Het paneel langer de uiteinden dan in het midden hangen door de boog van het venster. Dit helpt de gordijnen hangen beter als we terug zijn op de zijkanten getrokken. Als de tent naar beneden zal hangen, hangen gordijnen en markeer een rechte lijn horizontale rand langs de lengte u wilt dat ze op te hangen. Haal ze uit de stam. Snijd een tent en een halve centimeter onder de lijn, rijg.

Steek de steel en zet de stang in de clip. Hang drie dagen, zodat het weefsel te rekken of krimpen. Verwijder de bedruipen en stel de velg, indien nodig. Machine naaien van de zoom, printen en rehang.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha