Hoe doe je kussen slapenEen vierkant kussen voor het slapen of dutten is een groot project voor iemand die net begint te leren om een ​​naaimachine te gebruiken. Dit project wordt vaak gebruikt in huishoudkunde klassen, want het is snel, vereist alleen rechte naden, en het is al te gemakkelijk om frustrerend geworden. Ongeacht uw leeftijd, het naaien van deze kussens te slapen is een goede gewoonte en kan meerdere worden gedaan in een dag. Geef ze weg aan vrienden of schuilplaatsen, of gewoon stapelen rond uw huis voordat je je techniek geperfectioneerd.

Vouw de stof in de helft met de verkeerde kanten uit. Knip langs de vouw tot twee stukken precies even groot te maken. Speld de twee stukken aan elkaar langs drie zijden ongeveer een centimeter van de rand met spelden.

Naai drie kanten geblokkeerd met draad in een coördinerende kleur. Verwijder de pinnen als je gaat, of u kunt de machine naald breken. Verwijder materiaal uit de machine, en snijd de overtollige draad.


Draai de stof met de goede kant uit. Steek je wijsvinger in elke hoek, zodat volledig plooien. Steek het kussen vorm door de open zijde.

Vouw de randen van de open zijde naar binnen en speld halve inch markeren. Naai op dit forum, en verwijder de pinnen als je gaat. Verwijder het kussen uit de machine, knip de draad in de meeste, en blazen het kussen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha