Hoe doe direct uw zijdeachtig haar en glanzend!



Ik staar naar het computerscherm te denken wat te schrijven. Een hand is op het toetsenbord, de andere ruffling zijn haar. Dan gebeurt er iets. En ik hou niet van.

Mijn vingers zijn gevangen in het haar. Ik trek mijn hand en met het komen een tiental haarlokken. Ik ben teleurgesteld.


Wat de hel, denk ik.

En dan herinner ik iets.

Eieren! Oh ja, waarom de moeite om te manen of grof haar verzwakken als er eieren, de grootste soort om haar uitvinding van de natuur te beschermen?

Dus hier gaan we! Hoe kun je eieren gebruiken om je haar dat natuurlijke glans te geven? Hoe kan je haar heel mooi te maken? Lezen om erachter te komen!

Vlakte Eieren:

Vlakte eieren zijn een van de bekendste bronnen van eiwitten en zijn geweldig voor je haar. Naast het opbouwen lichaam, zodat het sterker, maar ook de kwaliteit van haar grotendeels.

Breek twee eieren en giet de inhoud in een kom. Meng goed en toe te passen op haar. Laat het mengsel ongestoord gedurende 30 minuten. Zorg ervoor dat u uw haar te wassen met een goede shampoo om de geur te elimineren.

Ei-pakket:

Het eiwit is dat de eieren meestal gemaakt. En het eiwit is wat je haar nodig heeft om een ​​regelmatige en sterk geworden. Maskeren Ei of ei-pakket gaat een lange weg in het terugbrengen van die fonkelen verloren haar. Meng de inhoud van de eieren met de room en breng het aan je haar. Oefen dit twee keer per week en maak je klaar om te worden gezegend met de meest sprankelende vlechten in uw buurt!

Eieren En Shampoo:

Hoewel ik graag eieren, ik ben geen fan van hun geur. En waarschijnlijk ben je ook niet.

Ja, ik begrijp het. U wilt uw haar te groot en al zijn; maar dit ding, dat niet-zo-goede geur van eiwitten is een soort houdt.

Maar dan, maak je geen zorgen. Alles heeft een oplossing, en we hebben één hier ook. Of u kunt de inhoud van de eieren mengen met shampoo of gebruik een shampoo met extracten van eieren. Het haar kwaliteit verbetert hoe het eiwit werkt op elke draad.

Eieren En Henna:

Eieren en Henna is wat ik noem de aard van het werk op zijn best. Henna wordt ook gebruikt voor het kleuren van grijs haar. Meng de inhoud van de eieren met henna en toe te passen op elke streng. Je zult niet geloven hoe sterk en glad het haar zou worden.

Eieren en avocado:

Een ander prijzenswaardig mix van natuurlijke voedingsstoffen die is. Meng de eieren en avocado tot het deeg is goed gevormd. Breng aan op het haar en laat men het gedurende ongeveer 40 minuten. Was het haar met koud water, zodat het haar gezond, zijdeachtig en fris laten.

Olie Egg:

Laat me stoppen voordat je valt in elk soort hypothese. Egg olie, in tegenstelling tot veel andere oliën, een rijke bron van omega 3. Voorts is de cholesterol die aanwezig deur glans aan het haar en elimineert roos.

Eieren + olijfolie + Honing:

Combineert drie eierdooiers met een eetlepel elk van olijfolie en honing. Meng goed en toe te passen op je haar. Was je haar met lauw water na dertig minuten. Gebruik een goede shampoo en conditioner om alle sporen van eieren uit het haar te verwijderen.

Dus wat u te wachten? Je hoeft niet te klagen of zorgen te maken of fret over je haar meer ongezond. Want nu weet je het geheim!

Opschieten en wat eieren. Je hebt geen idee wat de verbazingwekkende dingen kunnen ze doen om je haar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha