Hoe doe creatief meisje armband met framesVriendschap armbanden betekenen een band. Hoewel er vele soorten armbanden gegeven als een teken van vriendschap, een van de eenvoudigste is een armband van de draad die zijn geweven op een eenvoudige frame op schijf. In deze variant, het toevoegen van kralen, bedels en hangers geven een decoratieve armband gevlochten bles creatieve basis voor meisjes van alle leeftijden zullen genieten.

Houd de strengen garen bij elkaar, het uitlijnen van de uiteinden gelijkmatig. Bind een eenvoudige knoop in filamenten van ongeveer 1 cm van het einde.

Druk het knooppunt en een draad door het gat in het midden van het frame schijf. De enkelstrengs gewoon ophangen van de node tot stap 6.


Draai de schijf, zodat het knooppunt is van u af, en zet elk van de zeven strengen garen stevig in een inkeping op de schijf, waardoor er lege een inkeping. Trek de draden comfortabel in de inkepingen, zodat ze plat liggen aan de overkant van de schijf. De draden Soortgelijke spokes op een wiel.

Houd de schijf, zodat de inkeping bevindt zich in het bovenste deel leeg. Trek de draad van garen uit de inkeping aan de rechterzijde van de onderste inkeping, en dat slip draad in de uitsparing in de lege bovenkant van de schijf.

Draai de schijf, zodat het vacuüm is top. Ook in dit geval, trek de draad van de inkeping aan de rechterkant van de onderste inkeping, en schuiven in de top notch leeg. Herhaal deze stappen totdat de armband, die wordt gevormd op de tegenoverliggende zijde van de schijf de gewenste lengte bereikt.

Om de armband te verwijderen, trekt u alle onderdelen van garen uit de schijf. Leg een knoop in het einde marinara strengen waar de sok stopt.

Plaats 2-inch draad losse draad resterende via een garen naald. Begeleiden de naald door een kraal of trinket, duwen de hiel naar beneden de draad om de armband te raken.

Prik de naald door een aantal van de draden geweven armband en terug, als een steek naaien. Trek stevig aan de korrel vast aan de armband.

Voeg nog een kraal of trinket om de streng, en herhaal het proces van het naaien decoraties aan de armband tot u het einde van de manchet te bereiken.

Bind het uiteinde van de draad filament stevig om de knoop aan het uiteinde van de manchet. Nu richt de 8 einde garen en das een ander halve knoop ongeveer 1/2 inch van het einde knooppunt.

Cut opgehangen aan beide zijden van de armband ongeveer een halve centimeter lang. Duw het einde knooppunt alleen door de draden tussen de knooppunten dubbele eindpijpen als afsluiting armband.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha