Hoe doe bloemen met een bloem Knifty Knitter LoomAls u samen met een van Knifty Knitter weefgetouwen, je weet hoe gemakkelijk en leuk om te gebruiken zijn. Werken met hun kader bloem is niet anders. Neem wat 'van draad, een naald en binnen enkele minuten bent u in het voltooien van de eerste bloem garen. Gebruik het voor een elegant accent op allerlei zaken zoals hoeden, gebreide stof of gaas zakken, zet hem zelfs in een pin. Als u op zoek bent naar een knutselwerkje dat instant bevrediging biedt vervolgens de bloem frame Knifty Knitter is voor u.

Bind het uiteinde van de streng van witte draad rond het anker pen aan de zijkant van het frame van de bloem. Het is de enige pen die niet uit het frame kan worden getrokken.

Rijg de draad door de bovenkant van de bloem frame en wikkel het met de klok mee rond een van de haringen. Breng het terug naar de pen zitten precies tegenover de eerste en wikkel de draad rond de pen rechtsom.


String de draad terug door de bovenkant van het frame en wikkel rechtsom rond een van de pennen naast de eerste. Breng het touw door het frame voor de pin zit achter deze pin en wikkel de draad rond de klok mee.

Herhaal stap 3 rondom het frame totdat elke pen heeft garen eenmaal eromheen.

Herhaal de stappen 2 tot 4 voor een totaal van meer dan twee keer. Aan het einde moet er drie windingen draad, boven elkaar, op elke pin. Aan het einde, wikkel de draad rond de starter twee keer gebeld en haak de draad uit de streng.

Snijd een lengte van 4 meter van de gele draad en rijg deze door de plastic naald.

De naald draad schroefdraad door de onderkant van het frame door het inwendige van een van de drie boven elkaar ringen garen wit. Trek de draad door. Bewaar de laatste 4 cm van het garen op de bodem van het frame. Dit zal een van de staart van de draad die wordt gebruikt om te binden wanneer de bloem is voltooid.

Neem de naald en passeren de cyclus tegengesteld aan die van de naald was gewoon omhoog getrokken. Duw de naald naar beneden door de lus en haal deze door de onderkant van het frame. Herhaal dit alles om het frame totdat gele draad over en door naar beneden en door elk-coil vormende bloemblaadjes werd getrokken en dan terug.

Knip de draad af, waardoor er een staart van 4 inch. Bind de twee uiteinden van de staart garen samen minstens drie keer. Gooi de witte draad vanaf de start pin en clip de lengte van de bloemblaadjes. Trek de pennen uit de bovenkant van het frame een voor een aan de bloem garen vrijkomt uit het frame.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha