Hoe do Rosario Out of Roses

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Rosario is een belangrijke katholieke traditie, gebruikt tijdens het gebed. In een historisch gevoel, rozenkrans mag niet zijn gemaakt van echte rozen. De stenen kunnen worden gebruikt om sieraden te maken. In deze tijd veel verschillende dingen kunnen worden gebruikt om rozenkrans maken. Veel mensen gebruikt echte rozen om de sieraden in het begin van 1900 te maken en de techniek wordt nog steeds beoefend. U kunt de pedalen van rozen gebruiken om uw rozenkrans te maken thuis en zal zowel mooi en geurig zijn.

Verwijder de pedalen van de rozen. Een roze kan worden gebruikt om een ​​tiental kralen geven. Doe de pedalen in een pot en voeg genoeg water om te dekken alle rose pedalen. Sudderen op laag vuur tot de roze pedalen zijn kneedbaar.

Verwijder de pedalen stond op uit de pan en doe ze in een blender. Voeg 1/4 theelepel. van het water in de blender met roze pedalen. Als u wilt dat uw rozenkransen om een ​​sterke geur van rozen hebben, gebruik dan het water dat wordt gebruikt om de bloemblaadjes sudderen. Whisk steeg pedalen en water aan een stof pasta geworden en laat afkoelen.


Verwijder het pedaal roze vlees uit de blender. Verspreid een kraal grootte hoeveelheid in een vorm van kralen en laat het drogen. Doe dit met alle roze stof pulp. Terwijl ze drogen voorzichtig zet ze elk uur, zodat ze drogen gelijkmatig. Laat ze niet volledig opdrogen voordat u naar de volgende stap.

Zodra de kralen zware druk, druk op een naald door hen aan elk van hen een gat te geven. Voeg elk gat groot genoeg is om het koord te voegen doorheen. Laat ze volledig drogen voordat u ze op uw sieraden rozenkrans te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha