Hoe Disable Bit Defender ScanBitDefender is een anti-virus software programma dat uw computer beschermt tegen gevaarlijke virussen, Trojaanse paarden en spyware. De security tool is gedownload, gekocht en getest door duizenden computergebruikers wereldwijd. Wanneer u de software installeert, start u wanneer de computer wordt opgestart. Het controleert elke beweging van de computer. Toch kan BitDefender soms een hoop beperkingen, door het uitschakelen van uw belangrijke bestanden te downloaden of uit te voeren. U kunt uitschakelen van uw BitDefender op twee manieren.

Optie 1

Zoek het pictogram van BitDefender Antivirus op uw bureaublad of in het systeemvak naast de klok gevonden. BitDefender lanceert normaal tijdens het opstarten van de computer en zet het pictogram op de taakbalk. Dubbelklik op het pictogram om het programma, BitDefender Antivirus starten.

Optie 2

Klik op het tabblad 'Instellingen' van het programma en schakel de "Real-time bescherming" of het vakje rechts onder "Shield". Hierdoor wordt de functionaliteit van de software blokkeert kwaadaardige programma's die virussen of andere schadelijke bestanden automatische beveiliging bevatten uitschakelen.


Kies de exacte tijd die u wilt om de app uit te schakelen en klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Zoek het pictogram van BitDefender Antivirus op uw bureaublad of op de taakbalk naast je klok gevonden. Dubbelklik op het pictogram om het programma, BitDefender Antivirus starten.

Klik op het tabblad "Virus Shield". Dit zal een optie te activeren of deactiveren van de schild-virus.

Klik op "Virus Shield is ingeschakeld" om de optie van rood, wat aangeeft dat uw BitDefender nu is uitgeschakeld staat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha