Hoe diepe meditatie en techniekenAboriginals hebben de kunst van diepe meditatie voor bijna 50.000 jaar beoefend. Ze gebruikten vibrerende sound die hen hielp hogere dimensies van de werkelijkheid te bereiken; dimensies die nieuwe en pristine in de normale waaktoestand zijn, maar kan alleen worden bereikt door het gebruik van technieken van diepe meditatie.

Diepe meditatie helpt ons om goed te concentreren, en houdt mentale afleiding op de baai, die ons helpt om de toestand van het nirvana te bereiken. Het helpt ook om hogere niveaus van concentratie, ontspanning en stress te bereiken. Experts raden mediteren gedurende ten minste 10 tot 20 minuten per dag om het lichaam en geest te ontspannen. Dus hoe je diep mediteren is de vraag, zoals je hier zeggen!


Technische diepe meditatie en procedure:

  • De beste plek voor meditatie is een rustige plek, weg van de telefoon, televisie, computers, familie/vrienden en andere afleidingen. Selecteer een gebied dat is rustig, gezellig en comfortabel, en wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. Met behulp van elke dag op dezelfde plaats van meditatie, zal het ook helpen om goede gewoonten te ontwikkelen. In het ideale geval de beste tijden voor diepe meditatie zijn voor zonsopgang of zonsondergang om 05:00 of 05:00 in de avond.
  • Het is zeer belangrijk om comfortabel en behoud van een goede houding, in een poging om je meditatieve staat te verdiepen. Comfortabel zitten met een rechte rug, benen gekruist, en de handen op de dijen of knieën. Op deze manier zal je geest minder onderhevig aan afleiding zijn.
  • Diepe meditatie kan gemakkelijk worden bereikt door het uitvoeren van eenvoudige ademhalingstechnieken. Ademhalingsoefeningen moet worden gedaan in een rustige omgeving, volledig vrij van afleiding. Breng een minuut de tijd om op adem te observeren, het voelen van de opkomst en ondergang van de borst en de buik, en de manier waarop de lucht door de neusgaten. Na drie keer diep adem, zal je je adem veel minder vaak te vinden.
  • En 'normale tot rusteloosheid en momenten van wanhoop ervaren tijdens diepe meditatie. Het kan in de vorm van angst, irritatie of opwinding. Je kan ook het gevoel de oncontroleerbare drang om te bewegen, bewegen, spreken en uiteindelijk zelfs de meditatie. De beste manier om de angst te overwinnen is om te stoppen met de meditatie voor de tijd en kalmeren. Hervatten meditatie na enige tijd.
  • Geleide fantasie is een hulpmiddel voor het verminderen van stress heerlijk, met behulp van visualisatie technieken en mentale beelden, om de persoon te vervoeren naar een rustige plek in hun achterhoofd. Geleide fantasie zal helpen om de bloeddruk en het cholesterolgehalte en een lagere glucose in het lichaam te verminderen.
  • Bewustwording is een praktijk die de ophoping van mentale gebabbel, lawaai binnen wist, voor te bereiden op de diepe meditatie. Het is een krachtige praktijk die niet alleen transformeert je meditatie, maar ook het verbeteren van de kwaliteit van uw leven. In praktijk zou de ogen laag is, door de punt van de neus. Besteed aandacht aan het gevoel van de lucht, het verplaatsen in en uit je lichaam als je inademt. Mindfulness meditatie zal ook helpen bij het verbeteren van uw stemming en het vergroten van het immuunsysteem.
  • Een belangrijke factor om te verdiepen je meditatie is om de focus te verbeteren en uit te sluiten van alle afleidingen van buitenaf. Vlam meditatie, is ideaal voor mensen die een fysiek object van aandacht voorkeur. U kunt ook items zoals Apple, bal, of een bloem in focus te gebruiken. Deze techniek wordt het best uitgevoerd in een slecht verlichte kamer, waar u exclusief kunt concentreren op het vuur en start mediteren. Vlam meditatie is uitstekend voor de bouw van de concentratie.
  • Scan meditatie lichaam omvat gericht op de delen van het lichaam. Zitten in een comfortabele positie, en haal diep adem om te ontspannen. Sluit je ogen en beginnen met meditatie gericht op de fysieke zelf. Begint het lichaam te scannen door te wijzen op een bepaald deel van het lichaam. Neem zorgvuldig dat deel van het lichaam, zowel in de diepte en op het maaiveld. Herhaal deze procedure voor de andere delen van het lichaam en de afwerking van de uitoefening door het nemen van een paar keer diep adem. Voor een snelle scan lichaam, zich richten op grote delen van het lichaam en voor een grondige lichaam te scannen; focus op kleinere delen van het lichaam.
  • Geluid of woord mantra meditatie, om de zintuigen te overstijgen en te kalmeren ons op een diepere manier. Deze techniek niet alleen het verbeteren van de concentratie, maar ook zal ons over de grenzen van tijd en ruimte.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha