HOE DIEET invloed op uw gezondheid en schoonheid? 10 manierenHOE DIEET invloed op uw gezondheid en schoonheid? 10 manieren

Wat je eet kan een groot verschil maken voor uw gezondheid en uw uiterlijk te maken, en hebben we het niet alleen over gewicht. Terwijl het gewicht is natuurlijk een belangrijke overweging, kan het voedsel ook invloed hebben op uw huid, haar en zelfs je stemming. Je werkelijk bent wat je eet, lees dan verder en ontdek hoe je dieet een direct effect op uw gezondheid en schoonheid kan hebben:

1. Het beïnvloedt je gewicht

Te beginnen met de voor de hand liggende, het eten van te veel van de verkeerde soort voedsel zal je op gewicht. Dit betekent niet dat iedereen nodig heeft om een ​​super model mager om er mooi zijn, maar obesitas veroorzaakt ook andere gezondheidsproblemen ook, zoals diabetes en hartproblemen.


2. Het kan haar dof en futloos maken

Je haar moet voedsel ook, en het eten van de verkeerde soort voedsel zal een directe impact hebben op je haar te hebben. Zonder voldoende mineralen en vitaminen, de haarzakjes ongezond en het haar zal zwakker worden en uiteindelijk subtieler.

3. De nagels moeten ook macht

Als u vindt dat uw nagels gemakkelijk breken, dan zou dit een teken dat je nodig hebt om uw dieet te veranderen. Net als het haar, zonder de juiste voeding, de nagels worden zwakker, dus eet veel eieren, magere zuivel en mager vlees, om je nagels te geven de eiwitten die ze nodig hebben.

4. De spieren zwakker en kleiner

Het is misschien niet van nature geassocieerd spieren met schoonheid, maar als je spieren beginnen te zwak worden, dan zal je niet in staat zijn om te werken en zal je houding te beïnvloeden. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog eiwit en in staat om je spieren goed afgezwakt en in goede conditie te houden zal zijn.

5. De huid wordt direct beïnvloed door wat je eet

Doffe teint, puistjes en vlekkerige huid kunnen alle het resultaat van uw dieet. Uw huid zal veel helderder en heldere vlekken kijken als je eet veel fruit en groenten en voldoende eiwitten. Vermijd vet voedsel en verwerkt ook, omdat ze een vette huid en veroorzaken breakouts kan maken.

6. Wat je eet kan het verouderingsproces vertragen

Voedsel kan ook een impact hebben op hoe snel je beginnen om de singes veroudering tonen. Het eten van voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten, zoals organische rauwe groenten en fruit, helpt bij het bestrijden van de cellulaire schade veroorzaakt door vrije radicalen die kunnen leiden tot rimpels en de huid.

7. Wat is er zo speciaal vetzuur Omega-3?

De omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de gezonde groei van haar, huid en nagels, en je lichaam kan ze niet alleen. Ongeveer 3% van het haar bestaat uit omega-3, dus eet veel zalm of andere vette vis, de huid, nagels en haar voeden.

8. Je ogen en wimpers kan worden beïnvloed

Als je niet genoeg water drinken en eten van de juiste voeding, dan zal je ogen en wimpers te laten zien. De wimpers zijn haren, net als de haren op je hoofd, dus zonder de juiste voedingsstoffen, dun kan worden en vallen. Uw dieet kan ook de schittering van je ogen en maken ze er rood.

9. Eet een gezond dieet zal u helpen beslissingen ook andere goed te maken

Het eten van de juiste soort voedsel zal een positieve invloed op je mentale welzijn te algemeen zijn. U voelt zich meer levend en meer comfortabel in hun eigen huid. Het zal u aansporen om meer te bewegen en eventueel andere wijzigingen aan je uiterlijk ook. Met alle kracht, vertrouwen en goede feel-good factor die een gezond dieet brengt, zou je het gevoel dat het veranderen van je haar of proberen een paar nieuwe trucs.

10. Het eten van rechts zal u in een goed humeur

Gezond eten brengt je in een goed humeur de hele dag. Je zal niet de hoogte- en dieptepunten van de stemming die u vandaag worden ervaren en de stralende glimlach die op uw gezicht zal zetten zal je nog meer mooie look te krijgen.

Hoe werkt het dieet van invloed op de gezondheid en schoonheid? Voel je vrij om je gedachten te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha