HOE Detox Your Body? 10 BELANGRIJK dingen om te wetenHOE Detox Your Body? 10 BELANGRIJK dingen om te weten

Er is een discussie of een ontgifting van het lichaam noodzakelijk of zijn eigen systeem van natuurlijke ontgifting van het lichaam voldoende om ons te bevrijden van de giftige stoffen die zich ophopen in het lichaam gedurende een tijdsperiode. Wat wel zeker is dat nooit eerder hebben we blootgesteld aan deze hoge niveaus van giftige stoffen, zoals we nu zijn. Gifstoffen in ons voedsel, ons water en de lucht die we inademen, het is dus volkomen begrijpelijk waarom zo veel mensen zeggen dat het volgen van een detox dieet een keer in de zoveel tijd zal het lichaam de natuurlijke ontgiftingsproces helpen. Als u overweegt een detox, hier zijn tien tips over hoe u uw lichaam, dat voor u van belang om te weten te ontgiften.

1. Het lichaam heeft zijn eigen ontgifting systeem

Het lichaam heeft een zeer efficiënt systeem van ontgifting, die, met een gezond dieet en actieve levensstijl, zal het werk van detoxificatie elke dag voor u doen. Het belangrijkste orgaan van het lichaam die verantwoordelijk is voor ontgifting is de lever, die breekt de toxines in chemicaliën in water oplosbaar, zodat ze door het lichaam zweet of urine kan worden overgedragen.


2. Dus waarom ontgifting?

Veel mensen geloven dat, als gevolg van de hoge niveaus van giftige stoffen die we vandaag de dag worden blootgesteld, ontgiften van de lever en andere organen kan overbelast raken en een beetje hulp om hun werk te doen nodig. Een detox ondersteunt functies lever en helpt het lichaam om zijn natuurlijke staat van evenwicht te brengen.

3. Wat is het verschil tussen een detox en reinigen?

Een detox is een langdurig proces is ontworpen om het lichaam terug naar zijn natuurlijke, evenwichtige staat te brengen en te houden. Een schoonmaakbeurt is een korte termijn, misschien slechts een paar dagen, het proces van het snijden van voedingsmiddelen die giftige stoffen bevatten en eet meer rauw voedsel om tijdelijk te bevrijden van het lichaam gifstoffen. Schoonmaken is meer als het geven van uw lichaam een ​​pauze van gifstoffen.

4. Praat met uw arts voordat ontgifting

Een andere belangrijke tip over hoe u uw lichaam te ontgiften is eerst met uw arts te praten. Hoewel ontgifting heeft veel fans en een hele reeks van voordelen voor de gezondheid duidelijk is, moet u uw arts vragen over de gevolgen voor de gezondheid van bijzonder detox dieet dat zij voornemens zijn te volgen, vooral als u behandeld wordt voor een medische aandoening bestaan . Een detox verandert de fysiologische omgeving van het lichaam en kan een negatief effect op sommige mensen.

5. Wijzig uw dieet geleidelijk

Volgende goede tip over hoe u uw lichaam te ontgiften is om uw dieet geleidelijk veranderen. Het is belangrijk dat je niet plotseling veranderen uw dieet 's nachts, of je lichaam kan gaan in shock, dan maken veranderingen stap voor stap, voor een periode van weken, maanden of langer. Als je plotseling veranderen van 100% naar 100% junk food raw food dieet, tijdens de nacht, kon je stemmingswisselingen, huidirritatie, ernstige vermoeidheid en hoofdpijn ervaren.

6. gebruikt om koffie en alcohol te maken

Twee van de dingen die mensen over het algemeen willen snijden tijdens ontgifting zijn koffie en alcohol. Je lichaam kan zijn gekomen om vertrouwen op deze spannende en voelt u zich terugtrekt symptomen als je stopt om te drinken in een teug leeg. Onze volgende tip over hoe u uw lichaam te ontgiften is om jezelf afbouwen cafeïne en alcohol geleidelijk te verminderen, voor het uitgaan op alle, en zal geleidelijk voel de voordelen zonder de onaangename ontwenningsverschijnselen.

7. Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging is een andere belangrijke tip over hoe je je lichaam te ontgiften. Naast het bevorderen van ontgifting door dieet, lichaamsbeweging ook het proces versnellen. Uitoefening stimuleert de doorstroming van bloed door het lichaam bevordert en zweten, die beide helpen het lichaam ontgiften sneller. Wees voorzichtig niet te overdrijven, maar, vooral als je eet minder calorieën dan je gewend bent.

8. Houd goed gehydrateerd

Een van de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde detoxificatie is water, dus zorg ervoor dat je het drinken van veel terwijl je detox. Het zal water nodig voor het spoelen van gifstoffen uit het lichaam, en als je niet goed gehydrateerd, die gifstoffen kon gewoon opnieuw ophopen in je lichaam weer.

9. Probeer niet te gestrest raken

Onze volgende tip over hoe u uw lichaam te ontgiften is om te ontgiften van de stress. Probeer zoveel mogelijk rust te krijgen tijdens de detox en stress zoveel mogelijk te vermijden. Een detox werkt veel beter wanneer ze ontspannen, omdat spanning verbruikt vitaminen, zoals vitamine C en B, die ook noodzakelijk om het lichaam te reinigen zijn. Hier krijg je een beetje 'van de tijd tijdens de dag om te ontspannen voor een tijdje', en krijgt ook een goede nachtrust is, omdat het lichaam heeft veel van zijn detox wanneer u slaapt.

10. Doe het rustig aan voor de eerste keer

Iedereen is anders, dus gewoon omdat je vriend zeilde door een ontgifting zonder bijwerkingen, niet van uit dat het makkelijker zal zijn voor jou. Neem het gemakkelijk om te beginnen, uw werk in een detox langzaam en te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Als je begint te slecht voelt, kan je altijd stoppen en probeer het opnieuw een andere tijd.

Hoe kunt u uw lichaam ontgiften? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha