Hoe definieer ik mijn spieren op een dieet?Het eten aan de musculatuur markeren

Definitie Hallo mijn naam is Luci Ik meet 1.59 en gewicht 51 kg. Drie jaar geleden tot veel beweging, 40 minuten cardio en gewichten uur en een half doen. Ik ben op zoek naar de definitie en bijna het hebben, maar ik mis het. Ik denk dat het de kracht dat als ik schelen, maar ik nodig om aanbevelingen te definiëren voor het eten? dankjewel. Ingezonden door lucia

Hallo Lucia:
Naar de definiëren spieren nodig is ter uitvoering van een speciaal dieet. Te doen twee aspecten zijn belangrijk om te overwegen:

 1. De kwaliteit en kwantiteit van voedsel.
 2. de distributie daarvan.
 3. De kwaliteit en kwantiteit van voedsel om de spieren te markeren


  • Op een dieet om de spieren die je nodig hebt om de voorbereidingen met veel inhoud in bloem, zoals minimaliseren definiëren koekjes, gebak gekneed, gebak, enz. en eenvoudige suikers zoals snoep, snoep, onder anderen.
  • Als u nodig hebt om te consumeren eenvoudige suikers door middel van groenten en fruit en complexe koolhydraten door middel van noten, zaden, hele granen en peulvruchten. Je moet consumeren 5 porties fruit en groenten. Voor het geval van granen en peulvruchten een halve portie. Net als het gedroogd fruit is een punch. Tenslotte moet het deel van de zaden zijn 1 of 2 eetlepels.
  • Je moet ook mager vlees zoals kip zonder vel (bij voorkeur borst), zeevis en vlees zonder zichtbaar vet. De portie vlees moet zijn gemiddelde.
  • U kunt verbruiken ei tot 3 keer per week en elke dag wissen als u dat wenst. Bedenk dat het eiwit zuiver eiwit (nodig om de spieren te markeren).
  • Ten aanzien van de Zuivelfabriek deze moet dun. 2 glazen melk of yoghurt per dag, 50 gram kaas, de porties worden voorgesteld.
  • Binnen uw dieet kunt u voedingsmiddelen met carnitine L-cursus te nemen. Deze stof vermindert vetophopingen, die worden gebruikt voor energie, de spiermassa verder te definiëren.
  • Neem, indien mogelijk, meer dan 2 liter water dag. Vermijd suikerhoudende dranken, koolzuurhoudende alcoholische en sap concentraten.

  Voedseldistributie

  • Ontbijt: Dit is de belangrijkste maaltijd, want het is door dit voedsel dat je alle energie voor al onze activiteiten te krijgen. Daarom zijn levensmiddelen die moeten overheersen zijn volle granen, magere zuivelproducten en fruit.
  • Lunch: U kunt ontbijtgranen weer te eten zoals rijst of pasta (1 kleine portie), met een gedeelte van verse groenten.
  • Snack: 1 magere yoghurt met vruchten of zaden,
  • Diner: Kies voor mager vlees, verse groenten en fruit.
  • Snacks tussen de maaltijden: Wanneer ochtend, kies lichtbalken granen (niet meer dan drie weken), gedroogd fruit, groente of fruit. Tijdens de middag, kies stevig deeg vette kaas, eetbare gelatine, eiwit of.
  • Zoals het spreekwoord zegt dat het belangrijk is om te ontbijten als een koning, lunch als een prins en diner als een bedelaar. Dit is de manier om vet en spieren merk verbranden.

  Natuurlijk om dit te voltooien werk strategie is het belangrijk om niet op te geven lichamelijke activiteit.

  Vergeet niet bij twijfel, is het belangrijk om een ​​voedingsdeskundige, die het oosten zal toezien op en rekening houdend met de fysieke kenmerken, gewoonten en gebruiken te raadplegen.

  Ik hoop dat ik was behulpzaam.
  Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha