Hoe de taakbalk in Windows XP verplaatsenWanneer een taakbalk aan de onderkant is verankerd in een lastige positie of neemt te veel ruimte in beslag, het verplaatsen van de taakbalk van Windows XP is vaak de beste optie om uw computer gemakkelijker te gebruiken. Het verplaatsen van de taakbalk in een meer productieve is een weinig bekende truc die de functionaliteit van uw besturingssysteem kan verbeteren. Dit maatwerk kan worden gedaan in een paar korte, eenvoudige stappen.

Plaats de muiscursor op een leeg gebied van de taakbalk en klik met de rechtermuisknop. Zorg ervoor dat de selectie "Taakbalk vergrendelen" is aangevinkt. Afsluiten in het contextmenu door te klikken op een open plek aan de linkerkant van het scherm.

Met de muis over de taakbalk in een lege ruimte, zonder pictogrammen. Klik met de linkermuisknop en houd de muis en sleep het naar de gewenste rand van het scherm en de val. Je moet een bewegingspatroon taakbalk op het scherm totdat je de bar los op de gewenste positie.


De muis op de rand van de taakbalk, totdat de cursor verandert in het pictogram resize, aangegeven door twee pijlen om weg te koppelen van elkaar. Met het gereedschap Schalen in de hand, linker muisknop ingedrukt en sleep de rand van de taakbalk, totdat u de gewenste grootte te bereiken.

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied en selecteer "Taakbalk vergrendelen" op de taakbalk te houden per ongeluk worden verplaatst zodra u uw wijzigingen hebt aangebracht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha