Hoe de startup entries sneller in Windows Vista veranderenTaakbalk van Windows Vista is de belangrijkste hub voor het besturingssysteem. Deze werkbalk is belangrijk aan de onderkant van het scherm standaard. Speelt de bal naar het Windows-menu, werkbalk Snel starten, windows pictogrammen geopend in het systeemvak te starten. De Quick Launch balk bevat pictogrammen om snel activeren van uw favoriete programma's of niet meer gebruikt. U kunt de pictogrammen te verwijderen, toe te voegen of te herschikken pictogrammen eenvoudig te ontgrendelen de taakbalk.

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk.

Verwijder het vinkje naast "Taakbalk vergrendelen."


Klik rechts op de Quick Start en selecteer "Verwijderen" om het uit de Quick Launch balk verwijderen.

Klik en sleep naar links of rechts om de locatie van het pictogram op de taakbalk te wijzigen.

Open het menu 'Start'. Klik en sleep een programma aan de taakbalk. Laat de muisknop los om het programma op de balk Snel starten vrij te geven. Het pictogram wordt weergegeven wanneer de cursor zweeft wanneer je erbij neervalt op het pictogram om de balk Snel starten. Vervolgens kunt u de pictogrammen door erop te klikken en ze te slepen naar een nieuwe locatie.

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk. Kies de optie "Taakbalk vergrendelen." Dit voorkomt onbedoelde wijzigingen aan de taakbalk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha