Hoe de stamceltherapie voor de haargroei te gebruiken?Nooit van gehoord bewust van uw terugwijkende haarlijn? Hij stond voor de spiegel uitgegroeid tot een marteling? Nooit bang om te worden genoemd "oom" of "tante", alleen maar omdat je haarlijn lijkt tot 15 jaar voor je zijn? Nou, weer verduistert Stem Cell kunt uw reddende genade zijn. (Stamcellen zijn ongedifferentieerde cellen die kunnen leiden tot andere celtypes te zijn). Veel onderzoek wordt gedaan naar de aandoeningen en ziekten die kunnen worden genezen met stamcellen, die worden verzameld bij de geboorte.

In de afgelopen jaren, dr Aeron Potter van de University of California gezegd dat stamcellen al gunstig zijn de toekomst ten aanzien van de omkering van alopecia (kaalheid) bij mannen en vrouwen. Het goede nieuws is dat de dag niet ver als de stamcel therapie op de markt voor haargroei zal zijn.


De know-how achter stamceltherapie voor haargroei:

Menselijk haar groeit uit follikels op de hoofdhuid. Beschadigde of dode follikels voorkomen dat nieuwe haren groeien. Er is nu ontdekt dat stamcellen kunnen worden gebruikt om de cellen reeds in deze haarfollikels stimuleert en herleven doden. Hoewel dit onderzoek is rudimentair, rapporten zeker hoop voor al die mensen zijn die hebben geprobeerd geslacht elke olie, crème, lotion, haarborstel, shampoo en op (en uit) de markt.

Hoe en waarom Ik t wo RKS:

Iedereen die het vertrouwen ontbreekt vanwege een terugwijkende haarlijn voelen ongerust voordat de laatste kans om een ​​medische behandeling voor haar hergroei te zoeken. Ik denk dat het kan zijn omdat ze het gevoel horror voorstellen wat ze zouden doen met hun kale hoofd als medische behandeling faalt! Ik zag mijn man van vijf jaar loep haar haar voor een lange minuten, maar weigeren om een ​​arts te raadplegen. Zelfs niet wilt gaan naar de apotheek om een ​​populaire zalf haargroei te kopen! Nou, de menselijke ijdelheid is, uiteraard, een bodemloze put.

Stamceltherapie voor haargroei begint vanaf uw lichaamsvet. De stamcellen van de vet (zogenaamde autologe adipose volwassen stamcellen of AAA) worden verzameld en microscopisch geïnjecteerd in het getroffen gebied Alopecia. Onderzoek zegt dat de effecten beginnen te tonen binnen 2-4 weken na ontvangst van de behandeling. Het is zo gemakkelijk!

Voordelen van stamcelbehandeling voor haargroei:

Als je het mij vraagt, een keer in de handel verkrijgbaar, zal deze behandeling aanslaan als wildvuur! Ik bedoel, waar anders vindt u:

  • Een oplossing zonder mankeren haaruitval
  • Relatief, de zekerste manier om haar te doen herleven
  • Minimaal invasieve behandeling
  • Zeer paar sessies
  • Zeer weinig ongemak
  • Positieve resultaten binnen een maand

Deze zouden genoeg aanmoediging voor mij (ik heb het verlies van haar, dat is geleden) zijn. Boven alles, het is een once-a-life care. Eenmaal voltooid, is er geen vernedering, niet meer verbergen, en geen angst meer lijden nieuwe kaalheid.

Voordelen:

Stamceltherapie voor haargroei voordelen niet alleen de lieve dame of heer die wil zijn imago te redden in de wereld pagina 3. Het is ook een horizon van hoop voor degenen die door Alopecia als gevolg van medische aandoeningen zoals schildklier onevenwichtigheden , chemotherapie, seborrheic dermatitis, schimmelinfecties en andere problemen in verband met stress en emotionele. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen profiteren van dit wonder van het medisch onderzoek.

Dus doet stamceltherapie beloften hopen de vele vroegtijdige kaalheid, en die hun kruin dunner te redden? Ja, stamcelbehandeling lijkt niet een tijd van hoop, maar alleen vertellen hoe succesvol deze behandeling zal zijn. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe de werkelijke kosten van de behandeling zou kunnen zijn. Maar als je ging plaats tot plaats om je haar en onnodig te redden, is het tijd om stamceltherapie te geven voor de haargroei te proberen. Deze behandeling is zeker een stap voorwaarts en zal helpen bij haargroei dan behandelingen die haarzakjes worden verdeeld door een deel van de hoofdhuid andere.

Draai stamceltherapie voor de laatste 'van hoop meer in u om uw kroon op te slaan. Die kleine cellen brengt u een lange weg.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha