Hoe de software te herstellen met knipperend blauw scherm wanneer de computer

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 8, 2015 Admin Computer 0 1


De meeste mensen niet begrijpen computers, en zelfs degenen die niet begrijpen van de complexe innerlijke werking en berekeningen die verder gaan in het maken van uw computer doet wat het doet. Dus als er een fout opduikt kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat er precies gebeurd en hoe het te repareren. Een ding is zeker, maar: een blauw scherm knippert bijna altijd betekent een ernstig probleem.

Start de computer opnieuw. Soms een blauw scherm fout kan worden hersteld door het opnieuw opstarten en laat Windows draaien op Schijfcontrole. Als het werkt, start u Windows en klik vervolgens op Systeemherstel.

Poging om toegang Systeemherstel opstarten. Als je begint met de computer sloeg op F8 om het opstartmenu te krijgen. Selecteer "Veilige modus met opdrachtprompt." Wanneer je naar de opdrachtprompt, typ "% SystemRoot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe" om te beginnen met Systeemherstel.


Installeer het besturingssysteem, als al het andere faalt. Plaats de Windows-cd in de computer en herstart. Ervoor kiezen om het besturingssysteem te installeren. Laat de harde schijf niet te formatteren en kies installeren. Dit kan een aantal gegevens op te slaan op uw computer, maar het zou het probleem moeten oplossen. Als dit niet het probleem dat je nodig hebt om opnieuw te installeren, maar na het formatteren op te lossen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha