Hoe de software in Windows XP installerenHet kan ontmoedigend zijn als een nieuwe gebruiker van de computer om te proberen om je computer opgezet met alle applicaties en programma's die je denkt dat je nodig hebt. Gelukkig, Windows XP is een besturingssysteem zeer gebruiksvriendelijk, en maakt eenvoudige taken zoals het installeren van favoriete applicaties - of het nu een fotobewerkingsprogramma cutting-edge, of gewoon je favoriete versie van "solitaire" - een koud kunstje .

Het installeren van een CD

Zet de computer aan en laat Windows normaal te laden.

Installeren van een bestand

Open het cd-station van de computer en plaats de installatie-cd in het programma.


Sluit het cd-station. Het merendeel van de installatie-cd start automatisch een installatieprogramma op dit punt. Als er een venster voor zelf-installatie niet verschijnt, dubbelklikt u op het "Mijn Computer" op het bureaublad en dubbelklik op het cd-station met de installatie-cd bevat. Zoek en dubbelklik op het bestand "setup.exe" om de installatie te starten.

Volg de instructies op het scherm als ze lijken. Het is waarschijnlijk dat u zal worden gevraagd om aan te geven waar u het programma op uw harde schijf te installeren, en kan ook worden gevraagd om het type installatie - volle, typische, minimale, of gewoonte - je wilt doen. Als u niet zeker bent van wat je wilt, moet je altijd kiezen voor "standaard" of "typische" installatie.

Zet de computer aan en laat Windows normaal te laden.

Zoek het installatiebestand je een programma wilt installeren, en dubbelklik op het bestand. De installatiebestanden worden doorgaans gebruikt voor het downloaden van het internet programma's.

Volg de instructies op het scherm als ze lijken. De meeste van de installatie zal waarschijnlijk automatisch, met weinig inbreng van u verwacht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha