Hoe de sign-on password op een computer te wijzigen zonder het te weten de OrigineleAls u een computer wachtwoord te wijzigen om te zingen zonder dat het kennen van de oorspronkelijke wachtwoord, dan is vandaag je geluksdag. U hoeft niet op een computer expert te zijn om het te doen.

Deze overweegt jij de ethiek van de privacy. Doe dit alsjeblieft niet tegen iedereen. Oke, nu is het voorbij met, hier is hoe je de sign-on wachtwoord van een computer wijzigen zonder het te weten het oorspronkelijke wachtwoord ...

Ga naar het menu Start en klik vervolgens op (de controle-programma) "run". Typ "cmd" (zonder de aanhalingstekens). Zodra het commando venster komt te typen: "net user"


Nadat u het type "net user", die zal een lijst van de namen van de computergebruiker. U wilt "net user" en de gebruikersnaam na het typt. Dus, als de gebruikersnaam is Maya je typt: net user maya.

Na dit moet je zeggen in de command window "kunt u het wachtwoord wijzigen." Om het type wachtwoord in de tekst die u in de vorige stap te veranderen, maar dit keer toe het wachtwoord tot het einde. Daarom, als mijn wachtwoord was abcd Ik zou typen: net user abcd maya. Ik hoop dat dit heeft geholpen als iemand zijn wachtwoord vergeten is een andere gebruikersnamen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha