Hoe de programma's die worden uitgevoerd bij het opstarten vindenWanneer u een nieuw programma op een pc te installeren, hebt u de mogelijkheid in de opstartvolgorde van Windows op te nemen. Sommige ontwikkelaars van programma's omvatten niet deze optie, in plaats van het programma automatisch aan de lijst toe te voegen. Als je niet veel aandacht besteden aan de opstartprogramma's, na verloop van tijd, de lijst kan zo groot geworden dat Windows is traag om te beginnen. Verder is de normale werking van de pc neemt ook af als het programma nog steeds op volle toeren draait. Als u nodig hebt om uw opstartprogramma's te evalueren, Microsoft maakt de lijst gemakkelijk toegankelijk zijn in Windows.

Klik op "Start". Typ "msconfig" in het zoekvak aan de onderkant van het menu 'Start'. Druk op "Enter" om "System Configuration" te openen.

Klik op het tabblad 'Opstarten'.


Blader door de lijst van programma's. Kijk in de "Item voor opstarten". Een vinkje geeft aan welke programma's opstarten met Windows.

Klik om de vinkjes te verwijderen naast de programma's die u wilt verwijderen uit de startlijst. Klik op "Toepassen" en "OK" knop om uw wijzigingen op te slaan en sluit het venster.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha