Hoe de overdracht van bestanden van de ene PC naar de andere PC Windows Vista

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


Als u een nieuwe computer hebt gekocht, kunt u belangrijke gegevens van uw oude model. De onderstaande stappen helpen u bestanden van een andere computer naar uw nieuwe pc met Windows Vista in een mum van tijd.

Installeer een speciale softwaretoepassing voor het overzetten van bestanden. De applicatie, die wordt gebruikt om bestanden, mappen, e-mails, muziek en foto's overzetten is meestal opgenomen in de kabel. Als u niet beschikt over een installer hebt, kunt u de applicatie in de website van Microsoft downloaden.

Bestanden overbrengen met behulp van een USB-kabel. De USB kabel maakt een rechtstreekse verbinding tussen de twee computers. De keuze van de kabel die het best aansluit op de pc maakt een snellere gegevensoverdracht.


Sluit de USB-kabel aan op beide computers. De twee computers hebben nu een directe link die u zal toestaan ​​om gegevens van uw oude computer naar uw PC met Windows Vista.

Volg de instructies. De software die u hebt geïnstalleerd moet bieden eenvoudige instructies voor het overbrengen van bestanden te volgen.

Start de bestandsoverdracht. Het maakt niet uit hoe groot bestanden, kunt u eenvoudig naar uw Windows Vista-systeem. De USB-kabel moet u toestaan ​​om gegevens met 20 gigabytes per uur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha