Hoe de olieachtige laag in deze hitte te verminderen?Het is nog steeds zomer in vele delen van het land. De warmte en de zon boos domineren het seizoen en van invloed op onze huid. Schoonheden van een droge huid kan een beetje ontspannen in de zomer zijn dit seizoen is niet van plan om het vocht uit de huid te verwijderen, zoals in de winter, maar de zomer is het seizoen meest ondraaglijk voor de vette huid getypt vrouwen over de hele wereld. Wat ook de crème of fundering geldt ongeacht compacte pat de huid, wordt vet en ziet eruit als een olie goed binnen een paar uur. Uw T-Zone krijgt dikker begin vooral in deze hitte. Het zweet wordt gecombineerd met de olie en vuil op het gezicht is knoeit omdat wanneer er een combinatie van olie en zweet trekt ons het "vuil" meer. Laat uw zorgen; controle van een aantal ideeën eenvoudige en natuurlijke tot vette huid te verminderen in deze warme zomer!


Hoe maak je een vette huid te verminderen?

Kleimaskers verwelkomen

Als het gaat om olie behandelingen schadevergoeding, het eerste ding dat komt te letten is de klei masker. Verwen je huid met een rustgevende, zoals een kleimasker koeling om overtollige olie te absorberen en de controle van de productie van talg. U kunt beleggen op goed merk klei maskers gezicht of de voorbereiding van uw eigen huis in een paar minuten.

Voeg een theelepel Fullers aarde met benodigde water en citroensap verdund in roze! Dat is het; je klaar bent met de klei masker. Als je een vette huid type meer, dit masker kan ook worden twee keer gebruikt, drie keer per week om te controleren of het patina op de huid van het gezicht en dus vermindering van de dik gezicht.

Vet voedsel? Zeg Nee

Het is leuk om goede vetten in je voeding, zoals amandelen, zaden en dergelijke omvatten, maar strikt nee te zeggen tegen bewerkte junkfood! Kaas en gebakken junkfood zou kunnen zijn wat je liefde talen, maar zijn de eerste vijanden om de 'vette', dat is pracht aller tijden. Snack meer verse groenten en fruit in deze zomer om de huid zacht en soepel te houden, in plaats van het opnemen van ongezonde junkfood dat je vet, doffe huid geven.

Hoe vaak je gezicht te wassen?

Vette huidtype vrouwen moeten water en een gezicht te wassen vaker naar de vettigheid en vuil uit de huid te verwijderen, maar te veel is niet goed. Was je gezicht twee keer per dag met een rook-clearing milde reiniging olie is goed en als je nog nodig hebt om je gezicht meer te wassen vanwege deze ondraaglijke hitte en vettigheid, nog wat 'vers water en niets anders! Ja, spatten koud water op je gezicht vaak en afvegen met een zachte doek. Gezicht wassen mag niet meer dan drie keer per dag gebruikt worden en zorg ervoor dat een alcohol en parfum wasmiddel kiezen.

Tit stukjes:

Breng een papieren handdoek en een verbond met u in uw zak elke keer dat je uit te stappen! Dit kan een grote hulp bij het verminderen van de oliefilm in warme zomers. Wat anders? Geniet van de zomer met deze eenvoudige ideeën en afscheid te nemen van een vette huid.

Ik hoop dat je hebt prachtige ideeën over hoe je een vette huid te verminderen op je gezicht. Geef ons uw waardevolle opmerkingen als u nog meer tips om de vette huid te verminderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha