Hoe de kussens met Hoezen herstellenNaai covers voor uw kussens is een prachtige manier om ze nieuw leven te geven. Als je wat naaien ervaring gehad, moet je geen moeite het invullen van dit project hebben. Met de veelheid van stoffen beschikbaar zijn, kunt u kussens om uw interieur passen, of gebruik een eye-popping kleur aan een vonk van belang toe te voegen voor uw kamer.

Maak een kussenhoes

Meet de lengte, de breedte en hoogte van het kussen. Voeg 1 inch aan elke meting voor de naad.

Making Piping

Bepaal het weefsel yardage nodig. Voeg de lengte en hoogte metingen en vermenigvuldigen met twee. Verdeel het totaal met 36 centimeter. Dit is het aantal meters nodig. Voeg de breedte en hoogtematen .. Dit is de minimale breedte van de stof nodig.


Snij twee stukken stof volgens de afmetingen van lengte en breedte van de bovenkant en onderkant van de voering. Snij twee stukken op basis van de lengte en de hoogtemeting en twee stukken naar de maat van de breedte en hoogte, de zijden van de voering.

Naai de pijp (zie paragraaf 2) voor het bovenste deel. Plaats de ruwe randen van het weefsel en de flat samen met de flat de binnenkant, en naai in de plaats, met een marge van 1/2-inch. Herhaal dit met het onderste stuk.

Naai de vier stukken kant samen langs hun korte einden, in wisselende breedte en lengte stukken, gemeten. Niet lid worden van de laatste naar de eerste. Je moet een lange, vlakke stuk hebben.

Speld de rits open op de rechterkant van het stuk dat je net deed. Het moet op een stuk gemeten lengte liggen en zich uitstrekken over 1/4 van de weg op een stuk breedte gemeten aan de top en bodem.

Open de rits en snijden de stof vanaf de bovenkant van de rits stoppen onderaan met scherpe schaar of een rolmes. Verwijder het scharnier vastgemaakt.

Een transversaal doorgesneden in het bovenste gedeelte van de balk die 1/4 inch in elke richting uitstrekt voeren. Herhaal de onderkant van de lat.

Druk op de stof onder 1/4 inch voor de verkeerde kant, langs beide kanten drastisch verminderd. Speld de rits tape om de drukte onder de randen, met de rits naar beneden.

Naai de rits op zijn plaats met een rits voet. Verwijder de pennen.

Naai de bovenkant van de sectie scharnier, goede kanten op elkaar, en let niet op de buis te nemen met de naald. Herhaal dit met het onderste deel.

Sluit de naad aan de uiteinden van het scharniergedeelte. Beëindigen van de naden met een overlock steek of een zigzag.

Vermenigvuldig de lengte van vier, de breedte van vier en telt deze op. De totale lengte van de pijpleiding nodig.

Knip een stuk stof voor die lengte en 3 cm breed. Knip een stuk touw om die lengte bekleding.

Plaats de kabel in het midden van de achterkant van de stof en vouw de stof om tot het einde te ontmoeten.

Naai langs de kabel aan de rechterzijde van het weefsel, waarbij zo dicht mogelijk bij de kabel zonder de punten.

Knip de (uitgezonderd het gebied met draad) tot 1/2 inch.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha