Hoe de kleur van de muur verf van Vibrant krijgenHet is niet moeilijk om een ​​verf kleur kiezen levendig, maar kan moeilijk zijn om het potentieel van die trillend verf maximaliseren, waardoor het beter uitzien en versieren de ruimte om te werken met verf. Er zijn veel verschillende strategieën, en wilt u waarschijnlijk om ze allemaal te doen. Sommige van deze strategieën kan worden gedaan in de tijd, zoals u versieren, terwijl anderen zijn gemaakt om de kamer te schilderen.

Kies kleuren verf levendig. Deze stap is duidelijk, maar de eerste stap is om de wanden met verf kleuren levendig uitzien versieren. Felle kleuren zoals turquoise, licht oranje, roze en paars zijn allemaal uitstekende keuzes. Wees voorzichtig niet om een ​​kleur die is te licht kiezen - bijvoorbeeld, kan wat schaduw van groen of geel neon pijnlijk om naar te kijken in grote hoeveelheden zijn.

Verf meer handen op de muren. Soms lijkt misschien een schilderij taak is voltooid na slechts één hand, maar de tweede hand voegt rijkdom en diepte aan de kleur. Dit is bijzonder kritisch met donkere verf kleuren zoals rood. Het merendeel van de kleuren verf met een witte basis, maar rode verf heeft een transparante basis (omdat rode verf toegevoegd aan een witte basis is roze, niet rood). U moet vele lagen van rode verf verf op de muren om hetzelfde uniform uiterlijk en rijk in slechts twee handen van andere schilderijen te krijgen.


Het schilderen van een accent muur. Een accent wand een muur geschilderd een andere kleur dan de andere wanden van de kamer. Het accent muur kan worden gebruikt om de andere drie muren lijken meer levendige en vet. Bijvoorbeeld, verf de accent muur in een kleur die het complement van de andere drie wanden. Dit zal een hoog contrast en drama aan de kamer toe te voegen.

Zet kunst aan de muur dat de kleur "pop" zal maken. Gewoon omlijst, smaakvol zwart-wit fotografie zal aftrap van de kleur op de muren, de aandacht vestigen op de gewaagde kleur.

Leg de bollen op een creatieve manier in de kamer rond. In plaats van te vertrouwen op een lichtbron die kan maken van de muren lijken plat en onderdrukkende plaats vele kleine lampjes in de kamer. Dit zal rijkdom en complexiteit toe te voegen aan het kleurenschema met gebieden van licht en schaduw.

Kies accessoires (gordijnen, dekbed of deken, kussens, tapijten, beeldjes, meubilair) voor de kamer dat ze een relatie met de verf kleur. Bijvoorbeeld, als de kamer is geschilderd een heldere paarse, kies accessoires om de lavendel overeenkomen lichtpaars, of kies gouden accessoires - het complement van paars. Of een beetje 'van beide.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha