Hoe de juiste zeep voor je huid kiezen?We kunnen niet genoeg benadrukken het belang van gezichtsreiniging.

Vervuiling, beschadiging door de zon en de hoeveelheid van de producten die we gebruiken op ons gezicht een tol op uw huid. Houd uw gezicht schoon en vrij van vuil of restproduct is daarom essentieel.

Na een goede reiniging regime is makkelijker gezegd dan gedaan. De huidige markt wordt overspoeld met verschillende merken van zeep. Het meeste vet en alkali zepen worden nog steeds gebruikt als hoofdbestanddeel. De overige bestanddelen werden vervangen met de behoeften van verschillende huidtypes voldoen.


Zeep vandaag zijn gemaakt met verschillende behoeften in het achterhoofd. Sommige zijn gespecialiseerd om te helpen hydrateren de huid. Er zijn anderen die speciaal zijn gemaakt om de afscheiding van olie bedienen vanaf uw klieren. Diverse andere zepen zijn ontwikkeld om uw bad tijd nog aangenamer te maken.

Het grote aantal opties maakt het moeilijk om een ​​soap die echt je best past te kiezen. Begrijpen uw behoeften en hebben de juiste kennis van verschillende zepen kan helpen om het kopen van een beetje 'makkelijker en nuttiger.

Tips om u te helpen beslissen over de aard van de zeep uw huid nodig heeft:

Voordat u besluit om een ​​bepaalde soap van welke merk of type te nemen, stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat je erop uit zijn om te kopen? Wil je lichaam zeep, handzeep of een gezicht zeep te kopen?
  • Uw aankoop moet in overeenstemming zijn met uw huidtype. Als uw huid vettig is, droog, normaal, of een combinatie zal het soort zeep die u koopt te bepalen. Bekijk de lijst van ingrediënten in elk merk zal u een goed idee te geven. De meeste merken van zeep noemen ook het type van de huid die zijn meer geschikt voor het eerste. Normale tot droge huid, normale huid, vette huid, gevoelige huid, droge huid of zeer droog en dergelijke.
  • Hoewel geparfumeerde zeep goed kunnen ruiken, te voorkomen dat ze als ze een potentieel om irritatie en allergieën veroorzaken voor de gevoelige huid.
  • Terwijl je je opties open en probeer te zepen die natuurlijk kopen. Ze ruiken goed en efficiënt hydrateren en exfoliëren, zonder het risico van het veroorzaken irritatie. Deze zijn vooral goed voor mensen met een gevoelige of droge huid.
  • Een idee krijgen van de verschillende producten en kies degene die je denkt dat zal werken voor u. Lees reviews van producten en hun respectieve merken.
  • De meeste van zeep merken deze dagen zijn een product van reizen grootte. Krijgen de kleinste maat om eerst te proberen. U kunt altijd naar de soap-size als je eenmaal tevreden bent met het.

Enkele tips om in gedachten te houden:

  • Volg het genoteerd op de instructies van het product.
  • Lees het huidtype, indien van toepassing.
  • Niet merken veranderen en uit als het schade aan de huid kan veroorzaken.
  • Gebruik het product wanneer het gebruikt moet worden. Gebruik bijvoorbeeld zeep alleen op het lichaam en niet op je gezicht.

De meest voorkomende ingrediënten in Soap

Hier is een lijst van enkele van de meest voorkomende ingrediënten die zijn gevonden in verschillende soorten zeep:

Natriumpalmitaat:

Deze fungeert voornamelijk als reinigingsmiddel. Het fungeert ook als emulgator, waardoor olie en vloeibare ingrediënten mengen en beter werken. Dit zal bijdragen aan het creëren van een goede schuim, maar kan ook de huid uitdrogen.

Triclosan:

Dit is een gemeenschappelijk ingrediënt dat wordt gevonden in antibacteriële zeep.

Oliën, biologische zeep:

De oliën meest gebruikte organische zepen zijn olijfolie, amandelolie, jojobaolie en kokosolie. De essentiële oliën in deze zepen zijn voornamelijk kamille en lavendel. Sommige kunnen ook rozenolie. Deze zijn erg mooi en fungeren als een goede mix van organische zepen.

Wassen, biologische zeep en boter:

Wassen en boter worden meestal gevonden in zepen die solide zijn. Deze omvatten gewoonlijk bijenwas, cacaoboter en shea boter.

Glycerine:

Dit is geweldig voor de huid die droog is. Het voegt nodig vocht aan de huid en houdt de huid soepel en zacht.

Abrikozenpitolie:

Verjongt en herstelt de huid. En 'vooral goed voor de droge en rijpere huid.

Tarwekiemolie:

Zeer hydraterende en hydraterende

Vitamine E:

Vooral goed voor mensen met een droge en gevoelige huid.

Voordat u besluit om een ​​nieuwe soap proberen, vergeet niet om het label en de beschrijving zorgvuldig te lezen. Een zeep die goed kan werken op anderen kan een volledig tegenovergestelde effect op je huid hebben. Probeer het gebruik van een of twee keer om te zien hoe uw huid voelt en geleid door het.

Dit is alle informatie die u nodig hebt! Kiezen wat goed voor u is en zien hoe het werkt! Nog beter, commentaar hieronder en te vertellen ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha