Hoe de juiste shampoo die werkt voor u kiezen?Haar is de bekroning van de vrouw. Goed te behandelen.

Schoonheid is een mengsel van een kijkje heerlijk gezond haar, huid en lichaam. Heb je nodig om gezond en schoon is om goed uit te kijken zijn. In wezen een goede reiniging en conditionering is de sleutel.

Het verzorgen van je haar is een ingewikkelde klus met de gebieden van zorg is de hoofdhuid en bomen. U moet beheren om shampoo reinigen doen. Shampoo Plaats een goede conditioner zal helpen bij de zorg voor het haar en houdt het kindje zacht.


Enkele tips om u op uw reis sudsy

 • Het is ook essentieel om het type haar en haarproducten identificeren kiest. Gekleurd en beschadigd haar vereisen verdere behandeling.
 • Mogelijk moet u ook aan uw routine shampoo aanvullen met verlof in behandelingen en andere behandelingen. Waar elixers en Argan olie zijn goede opties na shampoo.
 • Een goede shampoo ervaring is ook afhankelijk van de vraag of je haar hebt geolied of niet. Met haar haar geoliede u een shampoo sterker nodig. Kies een shampoo volgens uw behoeften.
 • Kiezen voor sulfaat en parabenen shampoo en conditioners

Shampoo en aanverwante soorten:

Traditioneel hebben we hadden veel keuzes als Reetha en shikakai .De bereiding en het gebruik is moeilijk en tijdrovend zijn. Vooral wanneer dat sap Reetha prikt je oog!

Om dat te voorkomen, hebben wij overvloed van shampoos beschikbaar in de markt vandaag. Er zijn vele opties op basis van de bezorgdheid over haar - krullend haar, beschadigd haar, haaruitval, roos, haar gekleurd en nog veel meer.

Er zijn twee belangrijke soorten shampoo:

 • gewone shampoo
 • Airconditioner-cum-shampoo

Kies altijd voor gewone shampoo. De conditioner-cum-shampoo heeft zowel reinigende en conditionerende ingrediënten die kunnen verstoppen haarzakjes.

De enige functie van een shampoo de hoofdhuid en het haar schoon. Kies een aparte conditioner om je shampoo te voltooien.

Droogshampoo:

Het klinkt zeer ongebruikelijk niet te doen? Het is een bijzonder product. Droogshampoo zijn populair vanwege het gebruiksgemak. Het geeft frisheid, zonder het gedoe van shampoo elke dag.

Hoe te gebruiken

 • Strooi het poeder of spray op het haar
 • Borstel je haar Je haar is als nieuw!

Dit product verwijdert de natuurlijke oliën van overtollige haren in een handomdraai!

Zorg ervoor dat de ingrediënten zijn haren vriendelijk! Houd je ogen open voor rijst poeder als ze olie absorberen en ook niet follikels verstoppen. Zetmeel uit maïs, zelfs als ze helpen je haar droog.

Tips om het beste uit uw shampoo te krijgen:

 • Kam je haar voor het wassen. En, altijd shampoo van toepassing op nat haar.
 • Gebruik een klodder shampoo of net genoeg shampoo op de hoofdhuid en het haar schoon te maken. Als u meer shampoo te gebruiken, kan leiden tot droog en ruw haar.
 • U kunt ook een handvol water toe te voegen aan een klodder shampoo om de harde gevolgen van de shampoo te vermijden. Dit vermindert de schade veroorzaakt door chemicaliën in shampoos en voorkomt irritatie van de hoofdhuid.
 • Was altijd je haar met lauw water. Extra warm water kan de cuticula te beschadigen.
 • Bij het wassen van je haar, altijd en uitsluitend de ballen of de vingertoppen naar je hoofdhuid masseer. Vermijd het gebruik van nagels tijdens het wassen van het haar zoals breuk veroorzaken.
 • Front -> Back en Rechts -> naar links moet de richting van haarspoeling zijn. Zorg ervoor dat de manier waarop je je haar wast niet klitten te creëren.
 • Uw haar niet flip ondersteboven om je haar te wassen en het haar op de bovenkant van het hoofd niet opstapelen.

Met behulp van deze tips zal zeker helpen u houdt uw hair.Care fantastisch en geweldig voor je haar en je haar zal je belonen voor zijn mooi.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha