Hoe de huid na gewichtsverlies te scherpen? 10 manierenHoe de huid na gewichtsverlies te scherpen? 10 manieren

Het is echt goed om gewicht te verliezen, maar als u vindt dat het gewicht is slechts vervangen door verslapping van de huid, die een grote teleurstelling kunnen zijn na al dat harde werk en toewijding. U kunt de huid terug te scherpen, hoewel, dus lees verder en ontdek 10 manieren die je huid kan scherpen na gewichtsverlies:

1. Eet voedsel dat terug zal brengen de elasticiteit van de huid

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen herstellen elasticiteit van de huid, bevorderen collageenproductie. Voor deze, je voedsel dat vitamine C, K, E en A, bevat samen met zink en selenium nodig. Sommige van de beste bronnen van deze vitaminen en mineralen zijn vis, bonen, noten en zaden.


2. Blijf gehydrateerd

Zodat de huid zijn elasticiteit kan herwinnen, is het ook belangrijk om gehydrateerd blijven de hele tijd. Drink 1-2 liter water per dag, en dit alleen zal een groot verschil maken.

3. Bescherm uw huid tegen de zon

Vorm UV-stralen van de zon en zonnebanken zal de huid los en dan voorkomen dat de zonnestudio en altijd zonnebrandcrème van toepassing op het gezicht, hals en handen maken als je gaat, ook al is het een bewolkte dag.

4. toon spieren

Nog een tip over hoe de huid te scherpen na gewichtsverlies is om uw spieren. Als je een veel gewicht verloren hebt, dan heb je waarschijnlijk verloren te veel spiermassa. Ga terug naar de sportschool en werken aan het opbouwen van spiermassa back-up en vult een deel van de ruimte gelaten door het vet verloren.

5. Probeer huid borstelen

Scrubben en de huid borstelen draai ook de huid. Borstel of scrubben huid elke dag en de bloedtoevoer te verhogen en de groei van nieuwe huidcellen te bevorderen.

6. Trakteer uzelf op een massage

Massage verhoogt de bloedstroom en verbetert de elasticiteit van de huid, dus trakteer uzelf op een massage of twee om uw dichtstbijzijnde spa. En "goed voor de huid en een beetje 'van verwennerij is het altijd de moeite waard!

7. Boter up

Om uw huid strakker en hydrateren het, massage met cacaoboter of shea boter, elke dag. De massage zal helpen en zo zal het voedsel dat de boter uw huid te geven.

8. Eet veel eiwit

Eiwit zal helpen om de spieren weer op te bouwen en te zetten de elasticiteit terug in de huid ook. Mager vlees zoals kip en kalkoen en veel vis, moet worden op uw boodschappenlijstje regelmatig.

9. Masseer de huid met natuurlijke oliën

Hydraterende buiten is belangrijk, hoe gehydrateerd. Massage het getroffen gebied dagelijks met een van deze oliën: olijfolie, zoete amandelolie, sesamolie, kokosolie, jojobaolie, of dergelijke, zal de huid hydrateren en houdt vocht opgesloten in more lang, die zal helpen om uw huid te verstevigen.

10. Eet meer rauw voedsel

Het toevoegen van meer rauw voedsel aan uw dieet zal de hoeveelheid vitaminen en mineralen die u neemt in te verhogen en draai de huid weer. Rauwe groenten en fruit zal al geeft je meer voedingsstoffen dan wanneer je ze gekookt.

Hoe je huid na gewichtsverlies te scherpen? Wat zijn uw favoriete tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha