Hoe de gebruiker op afstand en wachtwoord van batch-bestanden wijzigen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Computer 0 1


Het creëren van script-bestanden in batch is een van de makkelijkste manieren om overbodige handelingen maken minder tijd. Alles kan worden bediend vanaf de opdrachtprompt kunnen ook worden ingevoerd en gebruikt door een batchbestand. Zij zijn het equivalent van de Windows-shell scripts. Omdat het mogelijk is om het wachtwoord van een gebruiker te veranderen van de schaal, zowel lokaal als op afstand, met de opdracht net, kunt u eenvoudig toevoegen aan een tekst bestand, hernoem het met de knuppel extensie en voer het uit als een batch script.

Log uit bij uw account op de computer met Microsoft Windows en meld u aan met een beheerdersaccount. U moet zijn aangemeld als beheerder om het wachtwoord te wijzigen.

Start een opdrachtprompt in Windows. Op alle versies van Microsoft Windows, drukt u op de bestemming toets die lijkt op het Windows-logo en "R" toetsen gelijktijdig op "RUN" Typ "cmd" te starten en druk op de "Enter".


Typ "net user username wachtwoord/domein" waar "username" is het logboek voor de gebruikersnaam, "password" is het nieuwe wachtwoord dat u wilt toepassen en "/ domein" is de domeinnaam of de naam van een lokaal domein afstandsbediening. Druk op de toets "Enter" om het wachtwoord van de gebruiker te wijzigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha