Hoe de dekking op een Dell-monitor verwijderenAls de monitor van uw Dell-computer fungeert up, kan worden veroorzaakt door een eenvoudig probleem dat je kunt oplossen door jezelf. Vaak, bijvoorbeeld, het enige probleem is de ophoping van stof die een spray met enige perslucht zal ophelderen. Om daar te komen, maar je moet het deksel van de monitor te verwijderen. Merk op dat terwijl het verwijderen zelf is relatief veilig, interne hardware-monitor is heel kwetsbaar. Ga niet rommelen binnen, tenzij je weet wat je aan het doen bent.

Schakel de computer uit.

Haal de stekker van de monitor van de computer, de bron van energie, en iets anders waarop het is aangesloten (zoals een muis of toetsenbord).


Stel het beeldscherm naar beneden op een schone, vlakke ondergrond. Wij raden u aan een deken of handdoek onder padding.

Verwijder de schroeven aan de rand van het beeldscherm. Het exacte aantal schroeven varieert, maar kunnen wellicht worden. Zet de schroeven op een veilige plaats, omdat ze klein zijn.

Trek voorzichtig aan de achterkant van de monitor deksel. Dit kan een beetje 'wiebelen nodig, maar het moet niet veel tijd in beslag. Als het verzet, is er waarschijnlijk een schroef je gemist.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha