Hoe de boot scherm in Windows XP wijzigenHet opstartscherm van Windows is de Windows-logo dat verschijnt tijdens het opstarten van de computer. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan worden veranderd. Helaas zijn sommige bewerkt, het opstartproces zelf of wijzigingen in de configuratie bestanden van Windows; fouten maken deze veranderingen kunnen problemen met het opstartproces zelf veroorzaken, en vergt in elk geval een hoog niveau van bekwaamheid in het werken met Windows. Gelukkig zijn er eenvoudigere manieren om het opstartscherm te wijzigen.

Start uw internetbrowser; meestal kun je de snelkoppeling op het Windows-bureaublad.

Ga naar de volgende webpagina: http://www.topdrawerdownloads.com/download/104610. Dit is de download pagina voor een programma genaamd BootSkin.


Klik op de rode knop "Download Now". Dit zal de download-venster te openen.

In de download-venster, kies de optie om het bestand te downloaden. Let op de download bestemming. Voor meer gemak bij het vinden van het bestand na het downloaden, sla het bestand op uw bureaublad. Als alternatief kunt u kiezen voor (in de meeste browsers) om het bestand te openen zodra het downloaden is voltooid.

Zoek het gedownloade bestand op uw computer en open het. Installeer het programma.

Volg de instructies van het programma.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha