Hoe de BLUES POST-CHRISTMAS verslaan? 10 TIPSHoe de BLUES POST-CHRISTMAS verslaan? 10 TIPS

Sorry jongens, kerst echt is afgelopen, voor dit jaar toch! De post-kerstperiode, met de gedachte van het verliezen van al dat extra gewicht we op, en weer aan het werk, kunnen verlaten velen van ons gevoel laag; zo op te vrolijken en lees deze tien manieren om de blues Postnatale verslaan:

1. Eet gelukkig te zijn

Je zou geneigd om alles dat de resterende chocolade en cake, om jezelf op te vrolijken eten, maar je moet echt terug naar iets een beetje 'meer gezond. Probeer snacken op sommige humeur verbeteren van voedingsmiddelen, zoals volle granen, verse en gedroogde vruchten en noten. Deze voedingsmiddelen bevatten veel vitaminen, waarvan de hersenen serotonine te produceren.


2. Sorteer financiën

Degenen die niet te veel hoeft te brengen met Kerstmis? Je mag niet opnieuw willen staan, maar voordat je het aanpakken van de financiën en krijgen ze weer op de rails, hoe sneller je in staat zal zijn om meer te ontspannen. Neem een ​​kijkje op waar je bent en de begroting dienovereenkomstig en dan zul je in staat om verder te gaan en meer gelukkig zijn.

3. Get lach weer

Ga niet naar beneden dat Kerstmis is voorbij; enkele grappige dvd's, of een grappig boek lezen. Gelach is aangetoond dat de beste lokken stemming daar en een paar uur van het lachen zal binnenkort verlichten uw stemming zijn.

4. Kijk naar de toekomst

Als je echt naar beneden om weer aan het werk, dan misschien is het tijd om na te denken over het veranderen van je baan! Neem de tijd om na te denken over waarom je voelt laag en de beslissing om dingen in je leven die je niet wilt veranderen. Het nieuwe jaar komt eraan dus, nu is de perfecte tijd om dit te doen.

5. De-rommel uw huis.

Neem dit als een kans om uw huis van alle ongewenste bestanden opgebouwd ontdoen. Weg met de oude en de nieuwe, zoals ze zeggen. Start het nieuwe jaar de manier waarop u van plan bent om verder te gaan; organiseren en krijg efficiënt!

6. weer Word actief

De oefening is een geweldige manier om je humeur op te heffen, omdat het releases feel good hormonen in je lichaam. Dus, ga naar buiten voor een wandeling of een run. Het zal je op te vrolijken en helpen u beginnen te verliezen een beetje 'van dat extra gewicht tijdens Kerstmis.

7. Ga naar buiten en socialiseren

Een van de beste manieren om je stemming op te heffen is om met andere mensen waar je om geeft. Je kunt niet gezien alles wat je weet met Kerstmis, dus aan de telefoon en een afspraak te ontmoeten met een aantal oude vrienden of familieleden die niet te zien krijgen in de kersttijd.

8. Moet er iets moedige

Als je wat inspiratie en wat energie nodig hebben, krijgen dan uit je comfort zone en iets moedig doen. Het gezicht van de angst en stel jezelf de doelstelling van het verslaan van het en til je humeur en te inspireren het nieuwe jaar.

9. iets leuks te doen voor iemand anders

Afleiden aandacht van jezelf en iets moois voor iemand anders te doen. Vrijwilligerswerk of gewoon het helpen van een vriend zal u helpen uw gedachten te nemen van uw problemen en helpen om ze meer te maken in perspectief.

10. Wees dankbaar voor Kerstmis

De belangrijkste reden dat mensen zich laag na Kerstmis, omdat Kerstmis is zo leuk! Dus, wees niet verdrietig dat het voorbij is, zijn blij dat het hier! En, vergeet niet, is slechts twaalf maanden naar de volgende.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha