HOE DE BESTE VOOR HET ZWEMPAK je lichaam het type KIEZEN?HOE DE BESTE VOOR HET ZWEMPAK je lichaam het type KIEZEN?

Winkelen voor badmode kan een nachtmerrie zijn en omdat badmode is zo onthullend, je bent erg van bewust dat je nodig hebt om een ​​zwembroek die vlakker uw lichaamsvorm te kopen. Mode-schrijvers proberen meestal om u te helpen een badpak kiezen door plaatst je in een categorie-type lichaam, maar als je niet de zorg van een appel te heten, een peer of een zandloper, of gewoon niet geloven dat het een categorie vormt van elk type, toen kwamen we met een lijst van tien tips om u te helpen kiezen van de beste kostuum voor je lichaam het type.

1. Gebruik kleur aan uw lichaamscontouren

Als je een beetje 'zwaarder op de top, of onderaan, dan is het antwoord eenvoudig. De eenvoudigste manier om gewicht te verliezen de helft van uw lichaamsvorm is kleur. Als je een bikini te kopen in twee tinten van dezelfde kleur, kiest u de lichtste schaduw voor een deel van je lichaam dat je wilt markeren, en een donkerdere kleur blok, voor het deel van je lichaam dat je wilt af te slanken.


2. Versier een kleinere doos

Nog een tip over hoe u het beste kostuum voor je lichaam het type te kiezen, als je borst is aan de kleine kant, is het gevoerde bikini tops om u een beetje 'meer volume op de top te kopen. De beste manier om de illusie van een grotere kist te maken is een Bikinitop die ruches of andere decoraties op het heeft dragen.

3. Wees praktisch met een grote kist

Als je een grote kist, dan bikini's die worden verkocht in kleine, middelgrote of grote zijn niet voor jou. Je moet op zoek naar een perfecte pasvorm met een bikini exacte grootte van de beker. Zoek bikini in uw maat die onder draad voor ondersteuning en dikke banden die niet gesneden in jou.

4. saldo het grootste achter

Volgende tip over hoe u het beste kostuum voor je lichaam het type te kiezen, als je een grote achterklep, is de grootste achter evenwicht te brengen, omdat in dit geval de hoge cut slipje en touwtje bikini's echt gaan niet praktisch te zijn . Kies zwempakken dat veel weefsel in de onderste helft, dus ik ben altijd op zoek naar beneden trekken van de bikini een beetje 'extra dekking te krijgen. De beste ontwerpen zijn de ontwerpen die fondsen in effen kleuren, in combinatie met plannen patroon. Dit zal helpen de balans van uw lichaamsvorm.

5. Verberg een buik

Als je een beetje hebt 'minder dan platte buik, het is eigenlijk heel gemakkelijk om dit te verbergen. Een badpak uit één stuk die een diepe decolleté heeft zal de aandacht weg te trekken uit je buik, of je kan een badpak stijl peplum een ​​bult te verbergen te kiezen.

6. Voor degenen die met ronde heupen en dijen groter

Onze volgende suggestie over hoe het beste kostuum voor je lichaam het type te kiezen is voor meisjes met grotere heupen en dijen, wat sommigen zou een peervorm bellen: ga voor zwempakken die een duidelijke bodem rok eindigt hebben net onder het merendeel van de dij. Vermijd jongen korte broekje of iets dat een dikke band op de bodem heeft, omdat dit alleen zal markeren het gebied dat u probeert om de aandacht af te leiden van. Op de top, kies dan iets catchy, als een decollete, en dit zal de aandacht vestigen op dit gebied van het lichaam.

7. Voor de niet-zo cijfer curves

Als u een wendbaar, atletisch figuur en curven niet, dan moet u op zoek naar badpakken met minder dekking die je beste vorm pronken. Monokini of een badpakken, de schijn van bochten, en hoe lager de slip of vastgebonden aan de zijkant, zal de contouren van de rug te verbeteren.

8. Hoge verspilde middelen om de love handles te verbergen

Maskeren die love handles is een gemakkelijke zaak om zo goed te doen. Hij koos voor zwart-wit, hoge verspilde middelen en ervoor zorgen dat ze hoog genoeg zijn om de hele weg tot aan je navel te gaan, dus het doet er niet veel bolling van de top. Voor uw top, kies iets meer uitgebreide of fancy, zodat trekt het oog naar de bovenste helft van het lichaam.

9. Gebruik jongen shorts aan de heupen te breiden

Voor degenen onder u die een beetje 'zwaarder op de top, maar hebben smalle heupen, zal jongensborrels het uiterlijk van je heupen te verbreden en geven u meer van een zandloper vorm. Niet iedereen houdt of voelt zich comfortabel, kortom guy stijl bikini, dus zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de maatregel voor het dragen aan het strand zijn.

10 Koop je badpak uit een winkel badpak

Warenhuizen verkopen badpakken, maar voor een beter bereik en om de juiste advies te krijgen, zou het beter zijn om naar een speciaalzaak badpak. Wees niet verlegen over het vragen om advies over hoe u het beste kostuum voor je lichaam het type te kiezen; Assistent winkel zal het allemaal al eerder hebben gehoord. Wees niet praktisch in de keuze van badmode. Als je gaat om een ​​aantal 'ernstige zwemmen of watersporten te doen, dan wil je het even welk type van badmode u kiezen voor een verblijf, maar ook goed uitzien.

Hoe je de beste kostuum voor je lichaam het type kiezen? Wat zijn uw suggesties?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha