HOE DE BESTE OOIT KISSER ZIJN? 10 TIPS VOOR meisjes zoenenHOE DE BESTE OOIT KISSER ZIJN? 10 TIPS VOOR meisjes zoenen

Sinds onze eerste kus, moeten we de kunst van het goede kus onszelf te leren en, als mannen zelden geven u alle antwoorden op het kussen techniek, is het bijna onmogelijk om te weten als u rijdt wilde man of verlaat hem koud. De enige aanwijzing je zult waarschijnlijk is dat als hij niet terugkomt. Het is ook een feit dat mannen niet genieten kussen zo veel als vrouwen doen, en ze zien het slechts als een noodzakelijke voorloper van wat komen gaat. Dus als je wilt om uw man wil de kus langer duren, lees deze tien tips over hoe je het beste kusser ooit.

1. Kip je lippen om te zoenen

Slechte adem en droge, schrale lippen zijn niet erg aantrekkelijk helemaal niet, dus zorg voor uw lippen en houd ze zacht en kissable te allen tijde. Exfoliëren en hydrateren je lippen regelmatig en dat zal ze zacht en gehydrateerd te houden; Ook schoon uw tanden twee keer per dag en gebruik een mondspoeling om uw adem vers te houden. Houd een pakje pepermuntjes handig om af te koelen na het eten van een maaltijd sterk geparfumeerd.


2. Langzaam geleden

Niet kussen haasten; Het moet een zoete, intiem moment voor jullie beiden te genieten. Neem de tijd en geniet van alles over; de nabijheid van je partner, de liefde die je deelt en de passie van het moment. Laat het niet in een haast; Hij zal genieten van de meer kussen, als je de kans om langer te maken.

3. Probeer een beetje 'grap

Nog een tip over hoe u het beste Kisser zijn, is om te proberen te houden zoenen interessant en gebruik maken van een beetje 'grap. Je kan dingen gaan langer mee en laat je verlangen naar meer, als in het midden van een kus je iets terug te trekken en kijk diep in mijn ogen. Ze plagen hem, laten haar lippen nauwelijks bereikt te kussen en strelen zijn haar of zijn gezicht, zachtjes. Dat binnenkort trekt hij terug voor meer.

4. Kiss in prive

Niemand van jullie zal volledig ontspannen voelen zoenen in een openbare plaats, dus kies je momenten zorgvuldig zoenen en maken het een privé ogenblik. Onder andere dingen, kan het echt pijnlijk voor anderen, als je je hand te nemen en kus wordt het een echt gepassioneerd. De echte magie gebeurt wanneer je alleen bent.

5. Vergeet niet om je handen te gebruiken

Volgende tip over hoe u het beste Kisser zijn, is om te onthouden om je handen te gebruiken tijdens het kussen. Laat je handen losjes hangen aan uw zijde, die gaat om een ​​weg veilig voor hem zijn. Beweeg je handen rond haar lichaam, langzaam en voorzichtig, en wreef over zijn gezicht, lopen je vingers door je haar of houd vast aan jou. Houd uw handen op de weg en maken het een veel leuker voor je partner.

6. hem te kussen in andere plaatsen

Er is meer te goed om niet alleen te planten kussen op de lippen. Vergeet niet om zijn gezicht te kussen, nek en schouders. Elke persoon heeft zijn eigen favoriete plek om te worden gekust, te testen en de reactie van je partner te vinden waar de hot spots zijn te evalueren. Proberen om zijn kaak te kussen. Om een ​​of andere reden, veel jongens als dat echt.

7. Neem hem bij verrassing

Nog een goede tip over hoe u het beste Kisser zijn is om je man te verrassen af ​​en toe. Hij zal aanspreken, als het was gewoon wachten op een zachte kus op de wang en krijgt een dikke kus plaats. Door het variëren van het tempo en het nemen door verrassing kussen is het nog spannender en leuker voor beide zal maken. Zelfs zoenen kan saai worden als het is altijd hetzelfde, dus als je technieken variëren en dingen interessant te houden.

8. Laat hem weten wat goed voor je is

Vergeet niet dat mannen niet zijn uitgegeven met handleidingen of kussen op school, dus je moet hem laten weten wat voor u werkt en wat niet. Als uw partner weet wat hij doet werkt, dan zal het een geweldige rit voor hem zijn. Wees aardig voor hem toen hij verkeerd is, hoewel, je wilt niet om hem onmiddellijk te laten leeglopen!

9. fluisteren in zijn oor en adem op haar huid

Volgende goede tip over hoe u het beste Kisser zijn, is om af en toe in zijn oor fluisteren en adem op haar huid. Fluisteren lieve woordjes oor maken momenteel nog specialer voor hem en adem zachtjes op zijn huid om het te gaan. Een korte onderbreking van de kus en vertel hem dat je van hem houdt, of als u dat wilt, wordt gegarandeerd de passie in zijn kus te houden.

10. Weten wanneer het tijd is om te stoppen

De kunst van het kussen is niet alleen weten wanneer te kussen, hoe om te zoenen en waar te kussen, je weet ook wanneer te stoppen. Zelfs als je het gevoel dat je wilt blijven voor altijd te kussen, kan hij te veel van het goede te krijgen! De beste kussen zijn die af te komen, juist op het hoogtepunt van de kus, en laat hem willen voor een tijdje '.

Hoe u de beste kusser zijn? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha