Hoe de benen scherpen in korte tijdProgramma te benen toon

helpen Hallo ik wil weten is hoe lang kan ik de resultaten zien verharden benen omdat ik erg slap geworden, ga ik lopen 25 of 30 minuten x 3 keer per week en als ik behoefte aan meer of oke? Bij voorbaat dank Ingezonden door mayra

Hallo Mayra: Elke beweging heeft een doel, dus als je set een objectieve keuze van lichamelijke activiteit moet geschikt zijn. Om de benen snel verharden, moet u een ander type oefening, heel anders te gaan voor een wandeling lopen, zoals u hebt ontdekt dat het niet werkte.

De benen zijn afgezwakt eerst met de krachtoefeningen, zowel gewichtheffen of bodybuilding machines. Wandelen is een aërobe oefening die werkt hoofdzakelijk op het cardiovasculaire systeem, dus, heeft een lage impact op het stimuleren van de beenspieren.


De spier verhardt bij het werken op een hoge intensiteit, en de enige manier is met ladingen en gewichten die zich verzetten tegen de beweging. De wandeling is een zeer lage intensiteit van de training, die weinig intense spieractiviteit nodig, omdat het wordt uitgevoerd onder aërobe.

Daarom moet je een reeks van start opleiding als Squat Lunge, pas, en andere accessoires die het stimuleren van de spieren bijna uitgeput, op deze manier in het herstel, spier past zich door het verhogen van de dikte en de spanning van de spiervezels en dan bereid om een ​​extra last te dragen met meer middelen.

Dit is de basisprincipe van krachttraining: overbelasting. Als je niet dit beginsel te eerbiedigen, de spier blijft slap, zwak en toon. Begin met 3 sets van 8-10 herhalingen met een gewicht gelijk aan 30% van het lichaamsgewicht, driemaal per week. Na een maand, zul je voelen en zien de resultaten.

Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha