Hoe de artikelen en programma's in de Add verwijderen/verwijderen RegistryWindows bevat een handig onderdeel Software die computer eigenaren kunnen gebruiken om programma's die u niet meer nodig hebt te verwijderen. Echter, soms is de uninstall proces niet het programma volledig te verwijderen, waardoor deze elementen in de lijst met geïnstalleerde programma's. Op dit moment kunt u niet langer gebruik maken van de tool om het item te verwijderen, omdat voor kiezen om te verwijderen genereren een foutmelding. De oplossing voor dit probleem is om het programma te verwijderen middels toevoegen/verwijderen register.

Klik op Start en typ "regedit" in het zoekvak (zonder de aanhalingstekens). Druk op de "Enter".

Instructies HKEY_CURRENT_USER aan de linkerkant van het scherm. Klik op het volgende om: Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall. Wanneer u klikt op "Uninstall" moet een dropdown lijst met items die u kunt verwijderen produceren.


Identificeer het element of het programma dat u wilt verwijderen uit de lijst. Windows Vista en Windows 7 wordt de naam van het programma, maar eerder nummers worden weergegeven. Volgens Microsoft, deze nummers zijn de toetsen die overeenstemmen met de verschillende vermeld als momenteel is geïnstalleerd op het onderdeel Software programma's. Klik op een knop en zoek naar "DisplayName" in de lijst op het rechter paneel. Dit is de naam van het programma aangeven.

Met de rechtermuisknop op het programma dat u wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen."

Controleer of het programma is geannuleerd. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm." Klik op "Een programma verwijderen" onder de rubriek "Programma's". Kijk door de lijst van programma's zodat de verwijderde programma niet meer aanwezig. Als het niet, herhaal dan de stappen 1 tot 3 en controleer opnieuw.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha