Hoe de angst om op natuurlijke wijze te overwinnen?Je bent bang om een ​​toespraak voor een gehoor te geven? Heeft het vooruitzicht van het uitvoeren of zelfs geconfronteerd met een menigte zorgt ervoor dat de knieën te schudden? Misschien is de meest voorkomende fobie onder mensen, plankenkoorts, kan krachtige gênant zijn. Zeker als je te maken hebben met de drukte op de bruiloft van je beste vriend of maak een presentatie aan uw oudsten in het kantoor, de dingen niet meer zo makkelijk. Dus hoe kan je deze bijzondere angst te overwinnen?

Dit is wat je krijgt om te weten wanneer je dit bericht lezen! Dus ga je gang en maak het podium je beste vriend!


Oatstraw:

Avena sativa of haver stro is een kruid dat helpt verlichten van de symptomen van plankenkoorts. Het helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en kan regelmatig worden gebruikt. Voeg een beetje 'thee haver stro voor het beste effect. Kook een beetje 'van water en voeg twee theelepels gedroogde haver stro voor de beker. (1)

Scutellaria:

Skullcap is geen hoed die ik verkeerd schreef. Het is een plant die fungeert als een kalmerend middel. Het helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en verwijdert remmingen. Het is een populair middel tegen plankenkoorts. Zoals haver stro, is het meest effectief wanneer het wordt toegevoegd aan de thee. U kunt het droge poeder of een vloeibaar extract van Scutellaria gebruiken. Net als de meeste natuurlijke remedies, heeft geen bijwerkingen.

Passion Flower:

Passiflora extract wordt vaak gebruikt in vitaminesupplementen slapeloosheid, angst en andere aandoeningen (2) behandeling. Zijn natuurlijke sedativa helpen ontspannen het zenuwstelsel en maak je rustiger en meer ontspannen als je op het podium. Echter, net als bij elke andere sedativa, ook passiebloem extract kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Voeg niet meer dan 25-30 druppels extract van vruchtensap of water voor een optimaal effect.

Kava:

Kava thee is een veel voorkomende behandeling voor plankenkoorts. Er zijn veel merken van kava thee bladeren die optimale hoeveelheden van kava en veel smaak en het maken van Kava thee een populair middel tegen plankenkoorts te bieden. Hebben 1-2 kopjes thee een half uur voor de dienst kan u helpen de beste resultaten te bereiken.

Lavendel:

Lavendel niet alleen goed ruiken. Het heeft andere voordelen, en één daarvan is de angst en de behandeling van stadium angst verminderen. Het aroma heeft een kalmerend, en kan worden gebruikt om thee te maken ook. En 'een van de veiligste remedies voor plankenkoorts, met vrijwel geen bijwerkingen.

Jasmine Geel:

Geel Jasmine Gelsemium sempervirens of homeopathisch middel is een functie die meestal wordt gebruikt om plankenkoorts te behandelen. Als u een van die mensen die verlamd is bij de gedachte van het spreken in het openbaar, gele jasmijn is het antwoord op uw angsten. Neem 2-3 pellets 200C van Gelsenium met water.

Argentum Nitricum:

Als u last heeft van paniek, misselijkheid en wilde gedachten, moet u overwegen 2-3 pellets 200C van argentums nitricum te helpen verlichten van de symptomen en de plankenkoorts te bestrijden (3).

Andere suggesties:

Angst is een fobie en kruiden en homeopathische middelen kan alleen zo ver gaan helpen om een ​​aantal symptomen te verlichten. Enkele andere manieren om angst te overwinnen hebben eigenwaarde gebouw oefeningen en meditatie. Hoewel oefenen interventies voor de spiegel is gebleken dat de beste remedie voor podiumangst zijn. Laten we de lijst een aantal andere suggesties hier:

Vind uw rustige Plaats:

Probeer de prestaties of de presentatie op plaatsen waar je niet wordt afgeleid of gestoord, en zijn ontspannen en kalm. U kunt overwegen meditatietechnieken, yoga en ademhaling te helpen kalmeren de geest naar beneden.

Inprenten gezonde gewoonten:

Proberen om de tabak en alcohol te geven, het verminderen van de hoeveelheid cafeïne, suiker en transvetten uit je dieet.

Oefenen, oefenen en praktijk:

Probeer uw materiaal te financieren. Vaak is de belangrijkste reden voor de angst voor het podium is als je niet goed voor te bereiden op uw prestaties. Lees je materiaal hardop en vertrouwd te raken met je stem (4).

Als u van plan bent om het indrukwekkende aantal van dance draaien op de bruiloft van een vriend en je voelt je ook bewust van deze, onderstaande oplossingen proberen vandaag en blazen de geest van iedereen!

We hopen dat u vond de informatie nuttig. U andere ideeën om plankenkoorts te overwinnen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha