Hoe chocolade Matze Taart voor Pasen makenMaak een goede dessert tijdens Pesach kan een uitdaging zijn, omdat het meel gist is verboden om oplettende Joden in deze periode. Een chocoladecake ongezuurde broden is een rijke, heerlijk alternatief omdat er geen verbod op chocolade, suiker en eieren. Het is een zoete traditionele Seder en er is geen noodzaak om de eieren te scheiden. De volgende stappen laten zien hoe u een chocoladetaart koosjer ongedesemd brood voor Pascha te maken.

Breng een kopje water aan de kook en voeg het zout, de suiker en zetmeel. Roer voortdurend tot het mengsel komt aan de kook en kook gedurende 1 minuut.

Verwijder dit mengsel van het vuur en roer de chocolade tot het mengsel glad is. Roer de margarine en vanille. Een pakje vanillesuiker kan worden vervangen door de vanille. Als u dit doet, voeg de vanille suiker met gewone suiker, te worden beperkt door een gelijke hoeveelheid.


Dompel een matze bal in de wijn aan beide kanten en leg op een serveerschaal. Verdeel de vulling over de matze bal terwijl deze nog warm is, met betrekking tot het geheel.

Herhaal stap 3 voor alle matze ballen en bestrooi met noten. Chill tot koud en serveer.

Gebruik de vulling om een ​​jelly roll als een alternatief te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha