Hoe Cake Wonderkaarsen makenIets onverwachts toe te voegen voor een taart maakt het onvergetelijk. Een idee is om streamers toe aan te zetten. Hoewel sterretjes zijn gemakkelijk verkrijgbaar rond de 4e juli, als u het maken van een taart op een ander moment van het jaar, kan je moeite hebben om sterretjes te koop. Gelukkig, met een beetje 'chemie know-how die je kunt maken van uw eigen sterretjes om uw taart toe te voegen voor een speciale gelegenheid.

Meng 200 gram strontium nitraat, 120 g staal poeder, 32 g aluminium, 2 gram airfloat houtskool en 6 g boorzuur in een kom. Roer door elkaar.

Maak een mengsel met 6 gram dextrine en een 25 procent ethanol in water. Voeg genoeg ethanol waterige transformeren het poeder tot een pasta; het exacte bedrag is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Roer door elkaar. Als je merkt dat klonten in het mengsel, ze te breken of gooi ze weg.


Combineer de twee mengsels. Roer om goed te mengen. Voeg 65 ml van 25 procent ethanol in water. Roer door elkaar.

Giet het mengsel in een reageerbuis of een pijp. Het schip dat u kiest moet 41 ml bevatten en zijn 12 centimeter lang. Als je eenmaal hebt toegevoegd dient het mengsel vullen 7-8 centimeter van de buis.

Cut draadhangers straight, 12-inch stukken met kniptang. U hebt een 12-inch stuk voor elk sterretje je wilt.

Steek de draadbeugel in de buis. Verwijder de draad. Het uiteinde dat niet is ondergedompeld in een stuk piepschuim. Laat de stukken dimlicht te drogen voor 24 uur.

Dompel weer de beugels om een ​​tweede laag aanbrengen, waardoor het deeg tot 24 uur drogen. Dompel een derde keer, dan laat de streamers om 48 uur drogen.

Steek het schone eind van de draden in de taart voordat u de uiteinden sterretje.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha