Hoe cafeïnevrije koffieWilt u weten hoe u een cafeïnevrije koffie te maken op een moment? Volg de instructies, maar let op dat het heeft een aantal nadelen.

Waarom doe een cafeïnevrije koffie

De gezondheidsvoordelen van thee maakt een goede keuze voor dagelijks drinken. Het kan koud in warm weer en warm in de kou.
Neem een ​​paar keer per dag verhoogt de voordelen voor de gezondheid, maar de hoeveelheid eiwit van deze thee maakt het moeilijk en soms kan nuttig zijn, maar in andere beperkt de mogelijkheid om te genieten van een kopje thee.

Het eiwit moet worden gecombineerd met tannines

De truc om te profiteren van de eigenschappen van de thee zonder te worden blootgesteld aan stimuli van eiwit, niet alleen om eiwitten te elimineren, maar om de tannines te verbeteren. Aangezien vertraging van de absorptie van het eiwit uit het lichaam, omdat thee uitdagend maar niet opwindend als de koffie.


Dus, hoe meer tannines en minder eiwitten, minder effect heeft op het lichaam, hoewel desteinemos infusie altijd resten van dit element in onze thee.

Het maken van cafeïnevrije koffie

De truc voor de bereiding van cafeïnevrije koffie ten tijde van oplossen van de elementen van kruiden. Zo kan het eiwit worden verdund in driekwart in water infusie in slechts twee of drie minuten. De tannines veel langzamer in hun ontbinding.

Daarom twee manieren om een ​​cafeïnevrije koffie te maken, of in ieder geval met weinig stimulerende capaciteit, zijn de verantwoordelijkheid van tannines of het eiwit verlagen zonder. Laten we eens kijken hoe.

  • Cafeïnevrije koffie: infusie paar seconden, zodat het eiwit en de kleinere hoeveelheid aanbetaling eigenschappen van thee en een tweede strook, die in dezelfde infusie en dit infuus tijd krijgt veel minder eiwit wordt gemaakt.
  • Thee met meer tannines: We rustten infusie gedurende 5 minuten en niet meer dan 10, worden de tannines afgezet in grote hoeveelheden en thee zal minder uitdagend zijn.

Waarschuwingen en tips

In beide modi van cafeïnevrije thee, de tweede is de beste, omdat de tannines zijn samentrekkende en worden daarom niet aanbevolen voor mensen met constipatie problemen.

Of in het algemeen voor mensen die last hebben van problemen met de spijsvertering, zoals de tannines van de slijmvliezen kan irriteren, vooral voor zwarte thee cafeïnevrije met de methode te maken, omdat het tanninegehalte van deze thee is hoger dan in andere theesoorten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha