Hoe Boor Crystal BeadsDe kristallen zijn gekleurd rotsformaties semidoorschijnend structuren met prisma-vormige stijve. Kristallen zoals topaas geel, goud en bruine ogen gestreepte tijger, groene jaspis, jet zwarte onyx en rozenkwarts "groeien" of vormen van nature in prachtige vormen die perfect te gebruiken als kralen en ketting hangers zijn. Maak je eigen oog springende kristal hangers en kralen voor de gaten op uw favoriete kristallen met een beetje 'diamantboor. Eén zijn gemaakt, string ze op uw armbanden of toe te voegen ondersteuning voor de kabel van de hanger en plaats het kristal op een ketting voor een natuurlijke brandpunt.

Vind het middelpunt van het kristal en een teken met een zwarte marker te gebruiken als een gids voor het boren. Vul een kopje water en zet het op je werkplek.

Plaats het snijvlak acryl op uw werkruimte. Stel de greep van een juwelier op de snijplank en zet deze vast door de klem is lager dan de marge van de arbeid en de kaart. Plaats het kristal in het midden van het bekken van de bankschroef, met het merk snijgeleider voor de gebruiker. Draai de kaken. Probeer het verplaatsen van het glas met je vingers te zorgen dat er geen wiebelen maken wanneer u het boren. Als het beweegt, draai de vice kaken meer.


Draag een veiligheidsbril. Plaats een kleine hoeveelheid water op de bovenkant van het kristal. Houd de juiste boor en langzaam begint door te dringen door het kristal. Verwijder regelmatig het kristal en dunk in het water. Houd het snoer nat terwijl u te boren om te voorkomen oververhitting en scheuren. Langzaam boor je een weg door het kristal voordat hij maakte een gat straight helemaal doorheen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha