HOE blijven, zelfs wanneer u kan niet blijven IN DEZELFDE GLB?HOE blijven, zelfs wanneer u kan niet blijven IN DEZELFDE GLB?

Veel mensen zeggen dat de lange afstand relaties niet kan functioneren, maar ze zijn meestal mensen die het niet hebben geprobeerd zichzelf. U kunt een relatie levend houden, zelfs als ze worden gescheiden door vele mijlen; dus lees deze tien tips over hoe je kunt verblijven in de liefde, als je leven niet in hetzelfde gebied, of zelfs in hetzelfde land.

1. Synchroniseer uw vrije tijd

Onze eerste lange afstand relatie advies is om je vrije tijd te synchroniseren. Deel uitmaken van het betekent dat je je plannen plan een beetje 'beter. Als u niet wilt dat je een telefoontje van de dag te maken en je praat met voicemail. Meer informatie over hun programma's en zorg ervoor dat op momenten dat u akkoord gaat met praten te onderhouden. Als je weet wat ieder van jullie aan het doen is, zal het maakt het veel makkelijker om in contact te blijven.


2. Deel zelfs de onbelangrijke gebeurtenissen van de dag

Blijf op de hoogte van wat er gaande is in het leven van iedereen en niet alleen verder te praten over de belangrijkste gebeurtenissen. Dit is een gelegenheid waar een beetje 'gossip gezin ook nuttig kan zijn, iets dat zal helpen u beiden het gevoel deel uit van elke andere dag zal je helpen in contact te blijven.

3. Het delen van ervaringen

Een andere nuttige relatie advies lange afstand is zelf iets gemeen om over te praten door middel van het delen van ervaringen en doen soortgelijke dingen te geven. Je zou bijvoorbeeld, lees een hoofdstuk van hetzelfde boek elke dag of kijken naar dezelfde tv-programma's en bij te houden met actuele gebeurtenissen op het nieuws. Dit zal de gemeenschappelijke ervaringen die je kunt delen en praten te creëren.

4. Maak het beste gebruik van sociale media

Rapport volgende raad van bestuur van de lange afstand is om de beste gebruik van sociale media te maken. Er zijn vele manieren om online in contact te blijven en delen van foto's en ervaringen. Dingen zoals Twitter, Facebook en Instagram zijn ideaal voor liefhebbers van de lange afstand en kan een geweldige manier om verder te gaan om je leven te delen bieden, zelfs als het deel uitmaakt.

5. Haal papier en pen

En vergeet niet dat lang verloren kunst van het schrijven van brieven. Een handgeschreven brief is veel persoonlijker dan een tekst of een e-mail, en de mensen hebben de neiging om veel meer aandacht te zetten in een brief. Ze herinneren zich ook zeer best dat u wilt over en weer te lezen.

6. Probeer positief te blijven

Een andere belangrijke relatie advies lange afstand is positief te blijven. Er is niet te ontkennen dat een onderdeel kan pijnlijk zijn, maar je moet proberen om een ​​positieve draai te geven aan de dingen te houden. Wees dankbaar dat je iemand die van je houdt, ook al zijn ze ver weg en probeer niet te laat uw slechte dagen zal naar beneden te gaan hebben.

7. Gebruik de video-oproep wanneer je kunt

Waar mogelijk, gebruik maken van video-bellen om te communiceren, omdat op zoek naar zijn ogen en het zien van iedere andere uiting is veel beter dan een simpel telefoontje.

8. Plan voor de toekomst

Een andere grote lange afstand relatie advies is om een ​​plan voor als je weer bij elkaar te krijgen, zodat je weet wanneer het einde van de scheiding in de buurt zal zijn. De planning voor uw toekomst samen zullen jullie beiden meer positief te houden en zal helpen om uw liefde en uw toewijding sterk.

9. goedemorgen en welterusten elke dag zeggen

Een eenvoudige goede morgen tekst zal herinneren u beiden dat je nog steeds in de liefde en dat houdt je in elkaars gedachten voor de rest van de dag. Ook niet van een 'goede nacht, zoete dromen' boodschap te vergeten, zodat aan het eind van elke dag. Regelmatige communicatie, ongeacht hoe kort en zoet, is het essentieel om te voorkomen dat de relatie sterk.

10. Maak het meeste van de bezoeken

Wanneer je tijd bij elkaar te krijgen, dus zorg ervoor dat je het meeste uit elke seconde maken dat je krijgt. De tijd samen is kostbaar en prachtig, zodat hun schat en dat geeft je een geheugen dat u kunt hangen, totdat je in staat om samen terug te krijgen zijn te geven.

Wilt u andere adviezen lange afstand relatie te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha