Hoe blijven de oude foto's en films

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 7, 2015 Admin Computer 0 0


Een kast vol met oude foto's en video's lijkt misschien veilig, maar de oudere media formaten niet eeuwig duren. Decennia van opslag kan leiden tot foto's te vervagen en tapes te degraderen. Transfer oude media naar digitale opslagmedia zal redden, en back-up kunt er zeker niet om de toegang te verliezen tot uw favoriete foto's en video's.

Scan je oude foto's. Elk apparaat scanner basis zal een acceptabel niveau van kwaliteit te geven. Verhoog dots per inch of DPI-instelling van de scanner zal zorgen zonder enig detailverlies optreedt. Als u geen scanner hebt, de meeste bedrijven printen on-demand scanner om een ​​nominaal uurtarief huren.

Leg uw video's op uw harde schijf. De exacte methode van overdracht is afhankelijk van het videoformaat. Als u een oudere VHS camcorder of videorecorder, kunt u uw videobanden overzetten met behulp van een computer met een tv-tuner-kaart en software voor het opnemen van tv. Copy DVD-video met behulp van ripping software, zoals Magic DVD Ripper of disk imaging programma's zoals Daemon Tools of Alcohol 120%. Als u de benodigde apparatuur, winkels foto's ontbreekt/video's meestal dragen van de juiste kabels en randapparatuur op de overdracht of in staat zijn om de film te zetten in digitaal formaat voor een vergoeding te maken.


Een back-up van alle gegevens opgeslagen. Digitale kopieën van de foto's en de video zal nooit degraderen, maar de digitale media is nog steeds kwetsbaar voor toevallige schrapping, corruptie, en andere schade die de gegevens ontoegankelijk kunnen maken. Sla de gegevens gedurende ten minste twee opslagapparaten en opslaan in meerdere fysieke locaties voor extra bescherming. Waarom je zou willen om uw foto's en films omgebouwd voor veel langer dan de duur van een enkele computer op te slaan, is het noodzakelijk om regelmatig back-ups van licenties te maken, zoals ze terug te trekken van de huidige apparaten.

Maak en fysieke exemplaren in het netwerk, indien gewenst. Multimedia digitaal opgeslagen biedt het voordeel dat verschillende methoden van delen die niet de oorspronkelijke kopieën afbreekbare. U kunt snel foto's of video's branden op schijf of deel ze online met behulp van diensten, zoals Facebook, YouTube of Picasa.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha