HOE BLAUWE OGEN POP? 10 tips om BLAUWE OGEN MAKENHOE BLAUWE OGEN POP? 10 tips om BLAUWE OGEN MAKEN

Of je nu klaar voor het werk of een avondje uit zijn, het beste wat je voor je blauwe ogen kunnen doen is om make-up te gebruiken om de natuurlijke schoonheid van uw ogen te verbeteren en hen niet overweldigen. Hier zijn tien goede tips over hoe u kunt uw mooie blauwe ogen pop.

1. Tone je lippenstift

Als je lippenstift is te donker of te licht, zodat de aandacht weg van uw ogen zal nemen. Stok met een matte lippenstift en schaduwen van perzik, licht bruin of roze, en dat zal uw ogen te centraal staan.


2. Probeer pure oogschaduw

Met blauwe ogen, heb je geen last van verschillende kleuren oogschaduw nodig hebt om uw ogen pop. Lichte kleuren of schaduw zal de zuivere azuurblauwe je ogen schitteren helpen. De blauwe kleur is een rustig en alleen piercing, is het niet veel hulp nodig hebben.

3. Blijf uit de buurt van de blauwe oogschaduw

U kunt wegkomen met blauwe oogschaduw, als de kleuren blauw is volledig verschillend van de natuurlijke blauwe kleur van je ogen. Te blauw, of een blauwe die te dicht bij zijn eigen schaduw, en zal de impact van de prachtige natuurlijke blauw in je ogen te verminderen.

4. Smoky ogen kijken is groot in de avond

Als je licht blauwe ogen, dan kunt u marine oogschaduw, gecombineerd met vlekken eyeliner steenkool, wanneer je gaat voor de avond te gebruiken. Rokerige oog make-up ziet er prachtig uit, met mooie blauwe ogen helder.

5. Gebruik warme kleuren

Een van de grote make-up tips voor de blauwe ogen is om kleuren te gebruiken warm oogschaduw, die zal helpen om het blauw in je ogen heel mooi. Experimenteer met de kleuren van de aarde, als het licht bruin, en zie hoe het maakt je ogen pop. Het maakt een groot contrast met de blauw in je ogen.

6. Brown mascara

Deze warme kleuren kan worden uitgebreid tot je wimpers. Vul het warme tinten rond de ogen met een beetje 'bruin, in plaats van zwart, mascara en dat kan een groot verschil maken hoe goed uw ogen puilen uit te maken.

7. Navy eyeliner ...

Een andere prachtige make-up tips voor de blauwe ogen is om je zwarte eyeliner te wisselen met marineblauw. Marina eyeliner kan echt brengen het blauw in je ogen mooi en in staat om een ​​prachtig effect te creëren.

8. ... of niet eyeliner bodem

Kun je echt je ogen openen en ze kijken veel groter en helderder als u niet eyeliner bodem te gebruiken. Witte eyeliner langs de wimperlijn onderkant ook uw ogen groter lijken, helderder en mooier.

9. Houd make-up eenvoudig

Blauwe ogen zijn natuurlijk mooi, dus minder is zeker beter als het gaat om make-up. Te veel make-up wordt verwijderd alleen door de natuurlijke schoonheid. Je hoeft alleen maar een frame voor de ogen te creëren en laten hun kleur doet de rest.

10. Probeer Gold

Een van make-up tips nuttig zijn voor blauwe ogen, met name voor vrouwen die echt gelukkig blauwe ogen, is het schaduwen van goud proberen. Er is geen betere schaduw om te gaan met mooie blauwe ogen die goud! Alles wat je nodig hebt voor een verbluffende look heeft een vleugje mascara en een jas van glanzende gouden oogschaduw, en je bent klaar om te gaan.

Hoe maak je blauwe ogen pop? Wat is uw favoriete make-up tips voor de blauwe ogen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha