HOE binge stoppen met eten 's nachts? 10 TIPSHOE binge stoppen met eten 's nachts? 10 TIPS

Nachts binge eating is niet zo ongewoon als je zou denken, en het is veel meer dan alleen maar een gewoonte. Er zijn wetenschappelijke studies in het probleem en er is nog steeds geen antwoord op de vraag waarom mensen het doen. Sommige mensen zelfs verbruiken tot 50% van hun calorie-inname in hun nachtelijke eetbuien, dus lees verder en vind tien manieren om uw cravings te verminderen en te stoppen binge eten 's nachts.

1. Eet regelmatig gedurende de dag

De eerste tip over hoe om eetbuien te stoppen 's nachts is om een ​​blik op wat je eet tijdens de dag te nemen. Als je hebt in de gewoonte van het eten van al je eten 's avonds laat, moet u deze gewoonte geleidelijk veranderen. Gestart door snacks gedurende de dag en je zal je 's nachts de tijd verlangen te verminderen voor voedsel en langzaam weer terug naar normale eetgewoonte.


2. Gebruik geen ontbijt overslaan

Nog een tip over hoe om eetbuien te stoppen 's nachts is om de dag te beginnen met een goed ontbijt, en je zult merken dat je meer tijdens de dag en' s nachts minder te eten. Ontbijt kick start uw stofwisseling en, als je eenmaal terug in de gewoonte van het eten te krijgen, zul je snel ontdekken dat de volgende stap is om te beginnen met het eten van een goede lunch.

3. Occupy jezelf

Veel mensen eten uit pure verveling. Dus onze volgende tip over hoe binge eten 's nachts te stoppen is om je bezig in de avonden te houden om uit te gaan of als u verblijft in een boek lees dan of iets creatiefs, zoals schilderen of een ambacht doen. Houd uw handen vol, als je geest, en u zult minder waarschijnlijk te veel eten.

4. Drink een warme drank voor het slapengaan

Nog een tip effectief en nuttig over hoe je eetbuien te stoppen 's nachts is een warm drankje te drinken voor het slapengaan. Een lekker warm drankje en plezierig zal u helpen om te slapen en te stoppen hongergevoel. Alles met cafeïne daarin echter niet zal helpen helemaal!

5. Chill out voor het naar bed

Een andere oorzaak van eetbuien 's nachts is stress. Als je gestresst voelt, dan zul je het moeilijk vinden om te slapen en dat is waarom veel mensen vervolgens te eten, te kalmeren. Probeer te ontspannen in de avond, het spelen van een beetje 'naar rustgevende muziek of door meditatie. En dan zul je meer kans om een ​​betere en minder kans om te eten slapen.

6. jezelf niet verhongeren in de avond

Sommige mensen maken de fout om te zeggen dat ze alles na een bepaalde tijd 's avonds zullen eten, maar dit kan contraproductief zijn. Dus onze volgende tip over hoe om eetbuien te stoppen 's nachts is, als je honger hebt tijdens de avond, dan eet een kleine gezonde snack. Dwingt je niet laat je meer open voor verleiding later in de nacht.

7. Breek de routine en gewoonten

Proberen om eruit te komen van de routine situaties die normaal gesproken gepaard gaan met voedsel. De meest voorkomende van deze is late night tv en snacks. Met geen voedsel, als je geest niet is gericht op wat je doet, is er altijd het gevaar van te veel eten.

8. Stel uw slaappatroon

Proberen om jezelf in een regelmatig slaappatroon naar bed te gaan op dezelfde tijd elke nacht wakker op hetzelfde moment ook. Je lichaam heeft een regelmatig patroon van de slaap, voor u om goed te rusten, en het gebrek aan slaap maakt je honger hebt.

9. Vergeet niet dat het ontbijt is niet ver

Volgende tip over hoe om eetbuien te stoppen 's nachts is als je de drang om te laat eten' s nachts, proberen om jezelf eraan te herinneren dat het ontbijt is niet zo ver weg. Als je eet een late night snack, dan heb je waarschijnlijk niet wilt dat het ontbijt in de ochtend en dan helemaal opnieuw beginnen je de cyclus van het eten 's nachts.

10. Smooth alle pieken en dalen in eetgewoonten

Voor veel mensen is de sleutel tot het stoppen van de nacht binge eating is vertraagd te strijken de pieken en dalen in het eten. Dit is de reden om je dag te beginnen met een ontbijt en dan eet regelmatig gedurende de dag zo belangrijk is. In eerste instantie zal het lijken erg moeilijk om jezelf te dwingen om te eten tijdens de dag, maar u zult verbaasd zijn hoe weinig je slechte gewoonten met goede degenen nieuwe kunnen vervangen.

Hoe om te stoppen met eten binge 's nachts? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha