Hoe behoud van een goede gezondheid? 21 eenvoudige tipsHoe behoud van een goede gezondheid? 21 eenvoudige tips

We willen allemaal gezonder zijn, maar we zijn allemaal klaar om dingen die ons zal maken gezondere mensen doen. Toch zijn veel van de vereisten voor gezonder zijn echt eenvoudig. Ze zijn zo eenvoudig, zelfs dat iemand ze kunnen doen.

Dus als u op zoek bent naar een meer gezond, en als je wilt om het te doen op de gemakkelijke manier te worden, waarom niet een kijkje nemen op onze lijst van de 21 makkelijkste dingen die je kunt doen elke dag naar een veel gezondere persoon te worden. Ik dank u voor dat.


1. Ga naar bed

In feite, niet alleen naar bed. Ga naar bed om te slapen. Volgens sommigen is de slaap gezien als de derde pijler van de gezondheid. Dit zou genoeg moeten zijn om u te overtuigen van het belang ervan zijn. Zonder voldoende slaap, ze moeite hebben om herinneringen te maken, en we worstelen alert te zijn en gericht op de ochtend.

Bovendien kan gebrek aan slaap leidt tot een verzwakt immuunsysteem, slechte stemmingen en gewichtstoename. Al deze zijn desastreus. Om ervoor te zorgen dat uw bedtimes niet onregelmatig, en om ervoor te zorgen dat u stopt met het raken van de hooi op 2 in de ochtend voor het opstaan ​​om 6 in de ochtend, het creëren van een bedtijd dat u zich aan. Vergeet het werk, vergeet check e-mails - gewoon naar bed!

2. doet een oefening u genieten

Een van de redenen dat velen van ons niet de moeite om te oefenen in een poging om gezonder is omdat ze gewoon niet te genieten. We houden niet van het idee van het lopen voor 2 mijl, of het zweet werken in de fitnessruimte beneden. En we vermijden oefening helemaal.

Maar als je een oefening die je eigenlijk genieten kunt vinden, dan heb je veel meer kans om te houden en gezonder. Bijvoorbeeld, waarom niet een leuke sport te nemen, zoals volleybal, hockey of voetbal? En als je wilt uitvoeren, waarom niet op uw fiets?

3. vertragen tweede

De 21s eeuw is alle drukte. We leven in een tempo zo hectisch dat we haast om van A naar B. Als gevolg daarvan, hebben we nooit de tijd nemen om te ontspannen en gewoon genieten van het leven. In plaats daarvan, we zijn te druk snelheidsovertredingen door middel van telefoongesprekken, vergaderingen en raket bom in de weg in onze auto's.

Dus onze volgende tip over hoe u een goede gezondheid te behouden is om een ​​paar minuten uit uw dag om te zitten, te ontspannen en kijken naar de kleine dingen in het leven. Ruik de rozen, beroerte, sommige paarden, doe het gezicht in de wolken. En meer dan iets anders, neem een ​​paar keer diep adem!

4. levende dichter bij het werk

Als je ver van het werk woont, moet je verder te reizen. Dit betekent dat je moet vroeg opstaan ​​elke dag, die steevast betekent dat je minder slaap krijgen. Dit is slecht op zich, maar als je de files moet je zitten door, evenals alle stuurprogramma boos en slecht weer toe te voegen, heb je een zeer benadrukt, zeer uitgeput.

Om dit te verhelpen, raden we u aan de verhuizing dichter bij het werk te korten. Je zult in staat om langer te slapen, en je zal de stress die wordt geleverd met vast komen te zitten in die vreselijke files niet. Zijn!

5. Cut onnodige Sugar

Suiker is overal. We weten dat. Er is wat suiker kan niet echt te elimineren uit je dieet, maar er zijn zeker enkele suikers verloren kan gaan.

Dus terwijl we niet vragen om te gaan op een dieet zonder suiker voor het ondergaan van de totale krimp, wat we vragen is dat je iets belangrijker, kunstmatige suikers en onnodige uitgesneden,. Dit betekent cupcakes, ijs en koekjes na de maaltijd. Het betekent ook het uitwisselen van uw jus d'orange in voorverpakte ontbijt voor een vers geperst is, het kiezen van fruit in plaats van snoep om uw zoete tand tevreden te stellen, en het verminderen van de hoeveelheid suiker die u in uw koffie. Als je te ontdoen van alle suikers, kan je ongelukkig zijn; maar als je jezelf toestaat om een ​​beetje 'te houden, zul je prima.

6. Zet de telefoon van tijd tot tijd

We mogen niet verslaafd aan onze telefoons als zodanig, maar zeker we gebruiken ze veel in 2015. Ten eerste, gebruiken we ze in de ochtend, op naar het werk gaan, op het werk, tijdens een vergadering, tijdens het diner, tijdens een afspraak, tijdens een ontmoeting met papa en mama, tijdens een film, tijdens een feest, en ga zo maar door! We gebruiken ze de hele tijd, zonder einde, zonder te stoppen. Het wordt vervelend voor anderen, en kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Volgende tip over hoe u een goede gezondheid te behouden is de telefoon uit te schakelen wanneer je echt niet hoeft te worden gebruikt. Zet het weg voor een uur of zo, en eigenlijk genieten van het leven, zonder te kijken naar een klein scherm en tikken weg bericht na bericht.

7. Neem de trap

Ok, laten we doen wat 'Q & A.

Je hebt om de tweede werk te krijgen, en je ziet een lift. Bing! Deuren open.

Wat doe je? U krijgt de lift, of heb je de trap?

U krijgt de lift, natuurlijk!

Nou, eigenlijk, dit is het verkeerde antwoord. Te veel van ons zijn schuldig aan het invoeren van een lift voor ons om te duwen

tweede verdieping

Bij het nemen van de trap zal gezonder voor ons en zal slechts een minuut langer te brengen. Het is tijd om te stoppen met zich overgeeft aan liften en is het tijd om je benen een beetje te geven 'training.

8. zien uw vrienden en familie Meer

In 2015 werken we harder dan ooit. En als we niet werken, velen van ons zijn het invullen van die kleine ramen van vrije tijd met videospelletjes, Netflix en eetbuien. Dit is allemaal ongezond. Om gezonder te krijgen, moet u uw vrije tijd gebruiken om vrienden en familie vaker zien.

De tijd is kort en we zijn niet van plan om eeuwig te leven op deze aarde, dus het is belangrijk dat we niets spijt van als we op ons sterfbed. En inderdaad, een van de grootste spijt is niet mensen zien hun vrienden en familie meer.

Als je vrienden ver weg wonen, reizen om ze te zien gaan! Reist u gezonder in zichzelf te maken.

9. luisteren naar wat je lichaam zegt

Nog een goede tip over hoe je een goede gezondheid te behouden is om de wijsheid van je lichaam te luisteren. Als je lichaam je vertelt na een weekend van het drinken nam te veel, zeg je dat het ook duurde!

Dus in plaats van te onderwerpen aan een avondje uit, waarom niet een rust te nemen voor een paar dagen of zelfs weken? Hoe ouder we worden, hoe minder aflaten ons lichaam kan nemen. Als u niet na uw lichaam zien er, het is niet van plan om voor je zorgen. Dus luister naar het!

10. Drinkwater

Deze tip over hoe u een goede gezondheid te behouden is al bekend, maar we kunnen het niet helpen, maar praten weer. Velen van ons niet ergens drinken dicht genoeg water. We zouden kunnen denken dat we doen, maar echt niet. Erger nog, te veel van ons af te leiden de meeste van onze inname van water uit het voedsel in tegenstelling tot een echt glas water.

Maar als je niet genoeg water drinkt, kan je eindigen met allerlei gezondheidsproblemen. Deze omvatten een droge huid, droge mond, droge ogen, pijn in de gewrichten, hoofdpijn en constipatie. Het houden van uw lichaam goed gehydrateerd is absoluut essentieel voor een gezonder leven, dan is het tijd dat u begonnen met een of twee frisdranken een glas koud water te wisselen.

11. wat frisse lucht

Nog een goede tip over hoe u een goede gezondheid te behouden is een verademing elke dag te krijgen. Het grootste deel van onze tijd opgesloten in vier watervallen, zowel op het werk en in ons huis, het kan schadelijk zijn voor onze gezondheid. We onszelf die voortdurend omringt met giftige stoffen, magnetron stralen, stralen televisie, en we krijgen niet genoeg vitamine D uit de grote gele bal in de lucht.

Haal meer, het is niet moeilijk om te doen. Het is gratis, eenvoudig en iedereen kan het doen. Jij ook! Stap uit en over met het goede weer is niet alleen gezond, maar het kan ook fleuren je humeur en stress en angst. Probeer het!

12. Do A kruiswoordraadsel

Uw hersenen moet oefenen. Toch, voor een lichaam, zodat buitengewoon krachtig en complex, het vereist slechts eenvoudige oefening. Naar de hersenen te verbeteren, hoeft u niet te gaan op een run 20 mijl of draag zelf naar beneden op de loopband. In plaats daarvan kunt u gewoon thuis blijven en doe een kruiswoordpuzzel!

Of, als kruiswoordraadsels niet echt jouw ding, wat dacht je van een spelletje schaak? Uw hersenen zullen worden betrokken en het zal gegeven worden een tijdige boost.

13. Kok!

Oke, de keuken is niet ieders kopje thee, en niet iedereen is een fantastische kok. Het leuke is echter dat het nooit te laat om te leren. U ziet, velen van ons afhankelijk zijn van kant en klaar maaltijden. Maar dit betekent dat we ons voedsel in de magnetron lelijk op een dagelijkse basis te onderwerpen, en het betekent ook dat we het kopen van voedsel dat vol is van pesticiden, kunstmatige aroma's en allerlei chemicaliën verborgen.

Wanneer u koopt en kook je eigen eten, weet je dat je gezond eet. Je weet dat je jezelf niet bent onderwerpen aan schadelijke chemicaliën, en je weet hoeveel zout u gebruikt. Koken voor jezelf is ook leuk en spannend, en je wordt aangemoedigd om te experimenteren met verschillende voedingsmiddelen. Dit zou kunnen betekenen dat u proberen gezonde voedingsmiddelen die u nooit zou vinden in een voorverpakte maaltijd.

14. mediteren en bidden

Een andere belangrijke tip over hoe je een goede gezondheid te behouden is om te mediteren en regelmatig bidden. Meditatie en gebed zijn veel manieren om u te helpen verliezen onnodige kwade gedachten dat we echt kunnen doen zonder. Als we mediteren, we nemen de tijd om te zitten en niets doen, maar ontspannen. Wij voeren een mentale roodheid, waardoor onze geest vergemakkelijken en het elimineren van stress, zorgen en angst.

Meditatie en gebed zijn heel gemakkelijk te doen, en letterlijk alleen maar tien minuten per dag. Veel ondernemers, benadrukte de studenten en ook de beste sport mediteren of bidden om hen te helpen burnout en eventuele psychische problemen slecht te vermijden.

15. Stop Piekeren

Hoe je een goede gezondheid te behouden? Maak je geen zorgen. Natuurlijk, het is niet gemakkelijk voor elke zenuwachtig nellies die er zijn om gewoon stoppen zorgwekkend. Maar als we de zorg, krijgen we gestrest. En wanneer we bezorgd en gestrest, maar zelden iets doen. We zijn gevangen in onze angsten, en dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wij stellen voor dat u stopt met de nadruk op wat er kan gebeuren, en zich richten op het heden. Maak je geen zorgen over iets, want alles werkt door zelf. Het doet altijd, toch?

16. Smile!

Stress is een van de grootste gezondheidsproblemen in de 21e eeuw. We voelen ons allemaal meer druk op het werk, en velen van ons werken meer uren dan ooit tevoren. Om deze reden, kan het moeilijk zijn om te lachen over iets.

Maar wist u dat lachen is een geweldige manier om stress te verlichten, zorgen en pijn? Nu, helaas, je kunt niet nep een glimlach. Als we nep een glimlach, zult u eigenlijk voelt nog erger. En we dit niet wilt! Maar als u een back-up van uw glimlach met positieve gedachten, zal je begint te veel, veel beter voelen. Probeer het!

17. Lach

Dus hoe om te lachen, kon je veel erger dan vaker te lachen doen. Gelach is aangetoond dat het gezond voor ons te zijn en helpt ook om onze stemmingen fleuren.

Het is niet moeilijk, noch aan het lachen; raden wij u aan uw favoriete comedy, of dat je dom met een vriend te handelen.

18. Verminder Cafeïne

Volgende goed advies over hoe je een goede gezondheid te behouden is om de cafeïne te verminderen. Velen van ons houden van een goede kop van Joe in de ochtend; Het helpt ons te wekken, en maakt ons alerter en klaar voor de dag. Geen koffie in de ochtend, hadden we worstelen door het werk dag door te komen.

Maar een aantal van ons ook een goede kop van Joe een paar uur later. En dan nog. En nog een. En nog een.

Te veel cafeïne is slecht voor je; Het kan leiden tot angst, verhoogde hartslag en uitdroging. Dus zelfs als een of twee kopjes per dag is prima, moet je proberen te verminderen, als je meer dan dat te hebben.

19. loslaten wat je niet nodig

Denk na over je aflaten.

Nu denken mensen dat je echt nodig hebt, en welke je kunt doen zonder. Dus onze volgende belangrijke tip over hoe u een goede gezondheid te behouden is het loslaten van wat niet nodig is, of het nu de dingen, afhankelijkheden, activiteiten voor tijd verspillen of ongezonde relaties.

20. Strooi kaneel op je eten

Kaneel is een levensmiddel van welzijn. Het smaakt heerlijk, ruikt geweldig en maakt onze koffie kijken schattig als een knop. Kaneel is ook een geweldige herinnering dat de gezondheid verbetert ons hart, regelt onze bloedsuikerspiegel, verbetert onze hersenfunctie en vermindert het risico van neurodegeneratieve ziekten. Vijf hoera voor cinnamon!

Het leuke is dat je kunt strooi kaneel in uw keuken. Van woestijnen om thee, kan kaneel verder meer overal zijn.

21. Concentreer je op hoe je je voelt, niet hoe het eruit ziet

Te veel van ons zijn zo verpakt in de manier waarop we kijken naar dat we vergeten om na te denken over hoe ze echt voelen. Dit kan rampzalige gevolgen hebben voor onze gezondheid.

Wij raden u aan om jezelf eraan te herinneren dat de gezondheid en geluk komt van binnenuit en niet van buitenaf. Het is door het voeden van de geest, lichaam en ziel op de juiste manier en het cultiveren van een gevoel. Looks zijn looks, maar de gezondheid begint met hoe je je voelt.

Hoe je een goede gezondheid te behouden? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha